Автор
Ева Григорова

Година по-късно Крис Нот все още не е обвинен или осъден за предполагаемите сексуални посегателства

Година след като Крис Нот беше обвинен в сексуално посегателство от множество жени, все още няма повдигнати наказателни обвинения срещу актьора.

На 9 декември 2021 г. Нот и съпругата му Тара Уилсън присъстваха на бляскавата премиера на “And Just Like That” — дългоочакваното продължение на HBO Max на “Сексът и градът“ — в което той се изяви в най-известната си роля - на Тузаря.

View post on Instagram
 

Седмица след това всичко се промени, когато две жени го обвиниха в сексуално посегателство в разтърсваща история пред The Hollywood Reporter. И двете твърдяха, че това, че видяли Нот да промотира новото си шоу, събудило в тях болезнени спомени.

Общо пет жени в крайна сметка излязоха с твърдения, че 68-годишният актьор е злоупотребил с тях.

В публикация на Rolling Stone от януари 2022 г. много жени, включително бивши студентки от Нюйоркския университет, твърдят, че Нот е известен с това, че броди из баровете и се опитва да опипва жени.

View post on Instagram
 


Така Тузаря бе изрязан “And Just Like That“ и изхвърлен от неговата компания. Той загуби участието си в сериала “The Equalizer“ на CBS, както и рекламните си отношения с Peloton.

Въпреки това срещу актьора не са повдигнати наказателни обвинения, нито са заведени граждански дела, а източници на Page Six дори твърдят, че полицията никога не се е свързвала с Нот.

Що се отнася до работата му, Нот има няколко предстоящи роли в инди филми,, но нищо, което да е толкова голямо, колкото образа на Тузаря.

View post on Instagram
 


Нот каза в изявление за Page Six миналата година: “Обвиненията срещу мен, отправени от лица, които съм срещнал преди години, дори десетилетия, са категорично неверни … Срещите бяха по взаимно съгласие.“