Автор
Woman.bg

Григор Димитров и Лени Кравиц: Две живи легенди на едно място

Какво може да обединява имена като Григор Димитров и Лени Кравиц в едно? Разбира се, световната известност и уникалните им постижения в сферата на музиката и спорта! Единият е музикант, уникален до мозъка на костите си, а другият - звезда от плеядата най-добри тенесисти на света.

А сега си представете какво може да се случи, когато две такива живи легенди се озоват по едно и също време на едно и също място - истински взрив от възторг и емоции. Точно такъв изпитаха феновете на Гришо, след като любимият им тенисист ги изненада с кадър, на който позира заедно с култовия рок музикант Лени Кравиц.



До снимката тенис звездата е написал:
"I wish that I could fly
Into the sky
So very high
Just like a dragonfly", което е откъс от текста на песента на Лени "Fly Away".

View post on Instagram
 

Двете знаменитости са се срещнали на култовото шоу за представянето на колекцията есен 2020 на модната къща Dior, която събра едни от най-популярните имена в Маями преди два дни.

От зоркия поглед на последователите на Гришо в социалната мрежа не убегна и стила на обличане, на който двамата мъже са се спрели специално за събитието. Григор е с бял панталон и пуловер в бебешко розово с поло, като над него е извадил златен синджир с висулка, съчетани със златна гривна с цветни орнаменти и златен пръстен. Лени Кравиц както винаги, е верен на стила в типичния за него аутфит - късо кожено яке, комбинирано в случая с дрехи от Church Boutique.

Сред коментарите към снимката не липсват и забавни коментари в духа на приятелския хумор. Колегата на Гришо - тенисистът Томи Хаас е написал:
"Ще ми трябва този пуловер за следващото ни изпълнение като бой банда", което пък е препратка към съвместните изпълнения на Григор Димитров, Томи Хаас и Роджър Федерер и тяхната група - "One handed backhand boys".

____

*И понеже Коледа наближава, а ние от woman.bg вярваме в магията на този празник, тази година ще раздаваме подаръци. Много подаръци! Регистрирайте се Т У К и вижте какви изненади сме ви приготвили заедно с Лора и Стоян.