Автор
Ева Григорова

Гръм в Рая: Обвиниха Бен Афлек в кибер изневяра

Дженифър Лопес бе на върха на щастието през последните няколко седмици, след като получи предложение за брак от любимия си Бен Афлек и двамата започнаха да организират пищната си сватба, като междувременно са на лов за свой нов общ дом.

За съжаление вълнението на Джей Ло бе помрачено само няколко дни след нейния годеж. Риалити героинята Eма Ернан от шоуто за недвижими имоти Selling Sunset по Netflix сподели, че Бен Афлек ѝ е пишел настойчиво в приложението за запознанства Raya, точно в периода преди да се събере отново с Лопес.

View post on Instagram
 

“Помниш ли, когато видео с Бен Афлек заля мрежата, след като той го изпрати на непознато момиче в TikTok?” - попита Ернан своя приятелка, позовавайки се на случай, в който момиче сподели видео, което получило в TikTok от актьора, след като решило, че профилът на Афлек в Raya е фалшив. За да докаже, че наистина е той, Афлек бе записал клипче с въпрос: “Защо ме изтри? Това съм аз!”.

“Може би е писал и на мен, а може и да ме е канил няколко пъти на кафе” - разкри още закачливо блондинката, която допълни, че е решила да отклони предложенията.

“Можеше да попречиш на Бенифър да се съберат отново. Той е бил на лов!” - пошегува се приятелката на Ернан, която пък отговори: “Нали? Случи се точно преди да се съберат. Така че можеше и да не го направят. Имаме връзка с Бостън и точно с това ме заговори”.

View post on Instagram
 


Представител на риалити блондинката уточни пред американкските медии, че тя има предвид разговори, които са се провели през 2019-а година.

Междувременно Бен Афлек отрече твърдението, че се е мачнал с Eма Ернан, а от Raya заявиха, че профилът му в тяхната платформа не е активен “от няколко години”.