Хю Грант побесня - оженил се заради паспорт?

23 юни 2021 | 00:14
2073
5
снимки: Getty Images
5

Хю Грант, който сключи брак за първи път на 57 г. през 2018 г., разби на пух и прах всички слухове, които се носят през последните месеци за съюза му с Анна Елизабет Еберщайн. Според публикации, на които актьорът се натъкнал случайно в мрежата след търсене в Гугъл, той се оженил за любимата си не по любов, а за да ѝ осигури паспорт.

Подразнен от спекулациите, Хю Грант обяви в Туитър, че се е оженил за Анна само и единствено, защото я обича. Вероятна причина за спекулациите са множеството изказвания на актьора в медиите през годините, които гласят, че бракът е нелепа социална институция. А след това е споделял, че на някои граници е срещал трудности с паспортните служби заради любимата си, шведката Анна Еберщайн. След подобни изявления сватбата изглежда като решение на проблема с паспортните въпроси, но очевидно не това е подтикнало Хю Грант да предложи брак на шведката. 

Анна Елизабет Еберщайн, Хю Грант

Анна и актьорът са заедно от 2012 г. и имат 3 деца. Те сключиха брак през 2018 г. на тиха церемония в Лондон, на която били поканени само най-близките на двамата влюбени. 

Анна Елизабет Еберщайн, Хю Грант

Четете още: Вижте порасналото момиче на Наталия Симеонова (снимки)


Още по темата

Коментари

5 НСГП
  23 юни 2021 | 07:30 отговор
 

До 1 - Че майче с теб Злост сме с едно НЕдинамично ай пи нещо като абсолютен дуплекс.

 
4 НСГП
  23 юни 2021 | 07:28 отговор
 

До 1 - Абе от Злост и сън не те лови.

 
3 НСГП
  23 юни 2021 | 07:01 отговор
 

!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. ши ши шизиии, че да не би да манипулираш и огледалото освен злите хора ? Брутално грозен и зъл самовлюбен цигански урод. msbrico. ЧЕ ПРЕДИ ДЕСЕТИНА дни "жена" надежда дойчева те показвам на едно пернишко 28 годишно момиче и кокиче , като същото момиче и кокиче в пернишкио ж.к. изток квартало има , магазинче, за... - кво виждаш? МНОГО ГРОЗЕН МАНГАЛ И ЛОШ МАНГАЛ. "жена" - надежда дойчева.

 
2 НСГП
  23 юни 2021 | 06:58 отговор
 

7 секссимволи с грозновати съпруги (СНИМКИ) - сите не мое да сме без ши ши надежда дойчева шизи ама Грозен с главна буква ама оня била мъжкодана, ама наркоманка, ама миндил, ама спала у катакомба ей шизи надежда дойчева.

 
 
НСГП
23 юни 2021 | 06:59

!!! Н.а.дежда е бивша продавачка на артикули за баня в магазин Бриколаж в Люлин,а сега подвизаваща се с никове ,като Следователката,na di и кой знае още колко фалшиви ти си пример за това,каква не трябва да бъде една жена.Използвайки работата си в Хенди и използващата хората,като пионки може и да постигаш дадени цели,но айде не искаме да сме,като теб и да се правиме на кючекини по разни партита.Ти по-добре си гледай единственото дете,а не да сереш по форумите измишльотини и клевети за хората.!!! Много ти се ще да съм наркоманка и да живея в мизерия,но може само да си мечтаеш за това нещастнице мизерна.Такива,като теб освен,че са грозни отвън са боклуци и от вътре,което е по-зле,затова и свекърва ти не може да те понася и с караш всеки ден с мъжа си.!!! Та гледай да не те ритнат от семейното ложе та да ти покажат ,къде ти е мястото.Тя се загрижила за чуждото дете,а не гледа собственото си и стои милото в стаята си само,кво му беше наказанието ,тихо и да си кюти там.Мърла злобна си ти и не заслужаваш грам внимание,камо ли да се занимава човек с подобни екскременти ровещи адреси и телефони и пускащи с.е.к.с обяви на нищо неподозиращите хора.m.sb.rico,продавай си незаконните цигари и се гръмни злобо грозна.!!!

 
НСГП
23 юни 2021 | 07:00

!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. ши ши шизиии, че да не би да манипулираш и огледалото освен злите хора ? Брутално грозен и зъл самовлюбен цигански урод. msbrico. Оня ден "жена" надежда дойчева те показвам на едно пернишко 28 годишно момиче и кокиче , като същото момиче и кокиче в пернишкио ж.к. изток квартало има , магазинче, за... - кво виждаш? МНОГО ГРОЗЕН МАНГАЛ И ЛОШ МАНГАЛ. "жена" - надежда дойчева.

1
  23 юни 2021 | 06:05 отговор
 

Да не еба грозната скочубра.

 

Добави Коментар

Най-четени