Хю Грант, който сключи брак за първи път на 57 г. през 2018 г., разби на пух и прах всички слухове, които се носят през последните месеци за съюза му с Анна Елизабет Еберщайн. Според публикации, на които актьорът се натъкнал случайно в мрежата след търсене в Гугъл, той се оженил за любимата си не по любов, а за да ѝ осигури паспорт.

Подразнен от спекулациите, Хю Грант обяви в Туитър, че се е оженил за Анна само и единствено, защото я обича. Вероятна причина за спекулациите са множеството изказвания на актьора в медиите през годините, които гласят, че бракът е нелепа социална институция. А след това е споделял, че на някои граници е срещал трудности с паспортните служби заради любимата си, шведката Анна Еберщайн. След подобни изявления сватбата изглежда като решение на проблема с паспортните въпроси, но очевидно не това е подтикнало Хю Грант да предложи брак на шведката.

Анна и актьорът са заедно от 2012 г. и имат 3 деца. Те сключиха брак през 2018 г. на тиха церемония в Лондон, на която били поканени само най-близките на двамата влюбени.

Четете още: Вижте порасналото момиче на Наталия Симеонова (снимки)