Вижте порасналото момиче на Наталия Симеонова (снимки)

Дъщерята на Наталия Симеонова и Денис Ризов е очарователна млада дама, която безспорно е наследила хубавите очи и усмивка на майка си.

View post on Instagram
 

Преди две години тя завърши италиански лицей, а към днешна дата 20-годишната девойка е студентка по психология, която стриктно заляга над учебниците.

View post on Instagram
 

Ученето тя съвместява с работа като гримьорка и дистрибуция на висок клас декоративна козметика. Вики вече имам куп постоянни известни клиенти, които я ангажират за официални събития. Освен това момичето свири на различни инструменти и пее народни песни във вокална група „Нуша“.

View post on Instagram
 

Макар и леко закръглена, Вики не се свени да слага къси поли и големи деколтета, подчертаващи пищните ѝ форми, отбелязват пък от "Галерия".

С наднормено тегло дълго време бе и Наталия Симеонова, въпреки че на годините на дъщеря си тя изглеждаше като фотомодел. Припомняме, че бившата тв водеща наддаде на килограми преди години, след като се раздели с вече бившия ѝ съпруг Денис Ризов, а наскоро очевидци отбелязаха, че тя отново е започнала да се топи, вдъхновена от нова любов.

View post on Instagram
 

Четете още: Дъщерята на Зуека в опасна близост с Лиъм Нийсън