Ицо хазарта изненада последователите си във Facebook с неочаквано селфи, на заден план на което се виждат двете му пораснали дъщери в компанията на приятелката му Женя. „Идва пролет!“, гласи текстът към кадъра, издаващ и името на града, в който семейството се подвизава.

Повод за кадъра на рапъра с Аделина и Лили е слух в интернет пространството, че са отнели родителските му права над 17-годишната му дъщеря.

Идва пролет!

Публикувахте от Ицо Хазарта в Понеделник, 15 март 2021 г.

„Донеси пролет и нов хит! Много ти се кефя! Бъди здрав!“, пише гореща фенка на Ицо. Друга почитателка обаче остроумно отбелязва, че най-вероятно снимката не е отскоро, тъй като едва ли би имал възможност да се разходи безпрепятствено до Гърция покрай новите мерки срещу COVID-19, на всичкото отгоре без предпазни маски.

Каквато и да е истината, сигурно е едно - че Хазарта, който сега е жури в „България търси талант“, иска да покаже със снимката, че обожава семейството си и намира винаги време за любимите си момичета, напук на всякакви сплетни и неверни слухове срещу него в жълтите медии.

Припомняме, че преди броени дни Ицо Хазарта опроверга медийни публикации, че съдът е отнел родителските му права над най-голямата от трите му дъщери. Изпълнителят бе толкова бесен от спекулациите, че се закани да съди изданията, посочили грешната информация.

„Ади е на 17 години, винаги е живяла с мен и ще продължи да го прави, докато пожелае – както по нейна воля, така и според всяко решение на съда по този казус“, подчерта тогава култовият изпълнител от „Ъпсурт“.

Здравейте! Моля за извинение, че ви обременявам с тема от лично естество. През последните дни няколко „медии“...

Публикувахте от Ицо Хазарта в Събота, 13 март 2021 г.

Аделина е най-голямата дъщеря на рапъра. Тя е от първия му брак. Другите две - Юлия, която проплака на 1 март, и Лора са плод на любовта му с танцьорката и хореографка от балет "Нова" Женя Димова.

Днес, 1 март, в 9:09 ч. сутринта на бял свят се появи една мартеничка - Юлия Христова Петрова, която тежи 3160 грама и...

Публикувахте от Ицо Хазарта в Понеделник, 1 март 2021 г.

Четете още: Виновен, че е с БГ паспорт: Северна Македония 'уволнява' от Евровизия певеца си заради българско гражданство