Ива Софиянска-Божкова се завръщане в Нова тв като истинска кралица. Дъщерята на бившия кмет на София Стефан Софиянски ще засияе с целия си блясък в "Забраненото шоу на Рачков".

Съпругата на сина на обвиняемия бизнесмен Васил Божков обаче няма да е водеща, а ще заеме мястото на журналиста Антон Стефанов, който го играеше човека "екип гости", като канеше известните личности, които ще гостуват в предаването.

View post on Instagram
 

"Пожелавам успех на втория сезон на "Забраненото шоу на Рачков". Благодаря за незабравимите моменти! Благодаря за съвместната работа! Поемам по нов път, но оставам приятел с всички вас!", написа Тони във Фейсбук преди броени дни.

Припомняме, че преди около година Софиянска се раздели с Нова тв. Тогава тя не пожела да коментира какви са причините, но раздялата ѝ с ефира съвпадна с повдигането на обвинения срещу известния ѝ свекър.

View post on Instagram
 

Сега обаче тя се завръща триумфално, макар и не като водеща или репортерка. Приближени до брюнетката обаче смятат, че това ще са първи стъпки към старото ѝ амплоа.

Софиянска има немалък журналистически опит зад гърба си. Тя водеше рубриките "Техните истории" и "Говори с Ива" в сутрешния блок "Събуди се". Ръка неотдавна ѝ подаде и Ники Илиев, който я направи част от екипа зад кадър на новия му филм - "Завръщане 2".

View post on Instagram
 

Четете още: Ива Софиянска разпуска със сестрите си на плажа (Снимка)