Ивет Лалова, най-красивата и позитивна спортистка на България, е една наистина щастлива жена. Тя се радва на безброй успехи в професионален план, но и в личен е извадила късмет, срещайки мъжа на мечтите си.

Ивет е щастливо омъжена за италианския спортист Симоне Колио от 6 години, а от първата им среща до днес е изминало цяло десетилетие. И въпреки че са заедно от толкова много години, любовта им е все така силна и вълнуваща. През изминалата седмица двамата отбелязаха годишнина от деня, в който са си казали заветното „Да“, чрез трогателни публикации в социалните мрежи.

Феноменалната българска спринтьорка използва трибуната на Инстаграм, за да покаже за пореден път колко много обича Симоне. За случая тя сподели снимка със забавен текст, от който всъщност прозира огромната любов помежду им.

На кадъра възлюбеният на Ивет има обувка само на единия си крак, а с другия пристъпва напълно бос. Ето какво написа спортистката:

View post on Instagram
 

„Казват, че щастливият брак е безкористно пътешествие, в което щастието на другия е от съществено значение за твоето собствено...дори, ако се налага, да му дадеш обувките си.... Благодаря ти, че винаги се грижиш за мен и ми даваш най-доброто от всичко. Днес се навършват 6 години от най-щастливия ден в живота ми! 6 години, откакто съм г-жа Колио!“

Симоне отвръща на красивата си съпруга с не по-малко прочувствена публикация. Спортистът също сподели снимка по повод годишнината им, на която е запечатал краката си в близък план – единият обут, а другият - бос. Симоне е лаконичен в посланието, но то е също толкова красиво и вълнуващо:

„Бих ти дал и нозете си, ако имаш нужда...просто бягай бързо. Честита шеста годишнина, любов моя! Най-хубавите 6 години от живота ми!“

View post on Instagram
 


При такива прекрасни примери, няма как да не повярвате в истинската безрезервна любов!

Четете още: Синът на "най-красивия престъпник" е същинско копие на баща си