Автор
Ева Григорова

Издадоха ги: Защо Анна Курникова и Енрике Иглесиас се ожениха тайно

Братът на обичания и у нас певец Енрике Иглесиас потвърди, че той и бившата тенисистка Анна Курникова са сключили тайно брак. Хулио младши, който е на 50 години, също е поп изпълнител и даже имаше концерт у нас. Той потвърди новината в испанско шоу.

View post on Instagram
 

Хулио разкри, че майка им Исабел Прейслер била щастлива да бъде на сватбите и на двамата си сина, а когато водещата се опита да го поправи, тогава той потвърди, че 48-годишният Енрике вече е женен за руската звезда. От 42-годишната Курникова, която е бивша №8 в света, той има дъщеря Маша на 3 г. и близнаци Никълас и Луси, които са на 5.

View post on Instagram
 

„С Анна са заедно почти 22 години и възпитават три прекрасни деца в Маями. Енрике не искаше пищна сватба, той не обича сватбите, пропусна дори моята", каза още брат му Хулио, който потвърди, че Енрике дори не е присъствал и на скорошната сватба на полусестра им Тамара Фалко. Тя е от втория брак на майка им и носи титлата маркиза, а бракосъчетанието ѝ с бизнесмена Иниго Ониева в семейния палат на булката в Мадрид бе определено за сватбата на годината в Испания.

Четете още: Иво Танев с хапещ коментар за хванатата с алкохол Белослава