Изхвърлили Меган от Сделка или не защото флиртувала с водещия?

27 май 2023 | 07:06
2157
4
Getty Images/ Twitter
4

През октомври Меган Маркъл обсъди времето си като модел с куфарче в шоуто “Сделка или не“ в своя подкаст „Архетипи“ с гостенката си Парис Хилтън. Херцогинята на Съсекс каза, че е напуснала шоуто след една година, защото е била “обективизирана“.

“Бях много повече от това, което се обективизираше на сцената", каза Маркъл. "Не ми харесваше да се чувствам принудена да показвам само външен вид и малко съдържание."

“Ставаше дума само за красота, а не непременно за мозък", продължи тя тогава. “Бях заобиколена от умни жени на онази сцена с мен, но това не беше фокусът защо бяхме там и накрая си тръгнах с тази празнина в стомаха ми. Както казах, бях благодарна за работата, но не и за това как ме накара да се чувствам - че не съм умна."

Маркъл участва в американската версия на "Сделка или не" от 2006-2007 г. Шоуто беше водено от Хауи Мандел. Маркъл беше една от много жени, които носеха бляскави тоалети, докато отваряха куфарчета, за да разкрият наградите на състезателите.


Днес обаче Лейди Колин Кембъл, автор на скандалната книга Diana in Private и кралски коментатор, разкри, че всъщност Меган е напуснала шоуто по съвсем друга причина. Според нея Маркъл е започнала да флиртува активно с женения водещ на предаването Хауи Мандел, което подразнило съпругата му, която му казала, че трябва да освободи бъдещата херцогиня на Съсекс. “Тя използваше и него като стълба, за да се издигне, тя искала ролята ѝ в предаването да бъде по-голяма и искала повече финанси” - казва още Лейди Си.

 


Подкастът на Маркъл предизвика негативна реакция от бивши модели в популярното шоу, много от които разкритикуваха херцогинята на Съсекс за твърдението, че са били третирани като "кулки" на работа.

“Всички в шоуто знаеха ролята си, познаваха образа, явяваха се на прослушване, доброволно и приемаха работата. Изобщо не споделям нейния опит. Никога не съм се чувствала обективизирана“, каза бившият модел от “Сделка или не“ Патриша Кара пред Fox News Digital през октомври.
 


Още по темата

Коментари

4
  30 май 2023 | 01:08 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСТОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 5900 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 
3 Maik
  29 май 2023 | 22:24 отговор
 

Zashto ja narichat ,,hercoginja"?!! Tja nali ,,ne iska" da e takava?!!@

 
2 Аз
  27 май 2023 | 19:08 отговор
 

Където се появи тази негърка веднага се появяват и проблеми.и ние си имаме една такава селска особа дето е много морална ама като негърката иска да спи с тоя и оня с надеждата да се издигне.дианчето дето се чуди кого да съди.такива трябва да ги завреш някъде в миша дупка и да не занимаваш хората с техните глупости и болни амбиции.

 
1 Нито е хубава,
  27 май 2023 | 07:22 отговор
 

нито е умна - просто е алчна, хитра циганка.

 

Добави Коментар

Най-четени