Изненада: Зуека не е в Испания, ето къде отиде

02 септември 2021 | 08:00
9270
2
снимки: Facebook
2

След като в края на миналата седмица Зуека направи сензационното признание, че е емигрирал, в медиите заваляха безброй предположения къде е решил да живее актьорът и с какво ще се занимава.

Най-разпространената версия бе, че водещият се е установил в Испания, където ще издържа семейството си с продажбата на свои картини и с ресторантьорство. Тази информация обаче май ще се окаже неточна, тъй като според източници той е избрал съвсем друга страна. 

Оказа се, че Зуека се е ориентирал към Англия, където дъщеря му Девина бе приета да продължи висшето си образование. Твърди се още, че тя е успяла да проправи път на баща си за продажба на картините му, а също така му е помогнала и да си намери и друга работа. 

Девина дълги години бе в сложни отношения с баща си, тъй като не можела да му прости, че е оставил майка ѝ и е предпочел настоящата си половинка. Но след като на бял свят се появи по-малкият ѝ брат Стефан, двамата възстановили връзката си. Тя дори успяла да го запише в много добро училище в Лондон. 

Четете още: Меган и Хари бесни на биографите си. Ще съдят и тях!

Още по темата

Коментари

2 Гост
  12 септември 2021 | 18:53 отговор
 

Идиот може и да си ти - мислиш че нещо ще се промени в България ли - ха ха .....

 
1 Ili
  03 септември 2021 | 14:12 отговор
 

Не ви ли писна да се занимавате със Зуека, кой беше той? Само той ли напусна родината? Такива идиоти са милиони пишете за всеки по отделно за да има с какво да си пълните тъпия сайт

 

Добави Коментар

Най-четени