След като в края на миналата седмица Зуека направи сензационното признание, че е емигрирал, в медиите заваляха безброй предположения къде е решил да живее актьорът и с какво ще се занимава.

Най-разпространената версия бе, че водещият се е установил в Испания, където ще издържа семейството си с продажбата на свои картини и с ресторантьорство. Тази информация обаче май ще се окаже неточна, тъй като според източници той е избрал съвсем друга страна.

View post on Instagram
 

Оказа се, че Зуека се е ориентирал към Англия, където дъщеря му Девина бе приета да продължи висшето си образование. Твърди се още, че тя е успяла да проправи път на баща си за продажба на картините му, а също така му е помогнала и да си намери и друга работа.

View post on Instagram
 

Девина дълги години бе в сложни отношения с баща си, тъй като не можела да му прости, че е оставил майка ѝ и е предпочел настоящата си половинка. Но след като на бял свят се появи по-малкият ѝ брат Стефан, двамата възстановили връзката си. Тя дори успяла да го запише в много добро училище в Лондон.

Четете още: Меган и Хари бесни на биографите си. Ще съдят и тях!