Автор
Христина Кирилова

Какъв красавец: Катрин Зита-Джоунс показа порасналия си син (снимка)

Катрин Зита-Джоунс доказа, че е не само холивудска знаменитост, но и много горда майка. Актрисата, която е от малкото звездни хубавици, открили любовта на живота си, показа порасналия си син, който завърши престижния университет "Браун".

Дилън, който е първият плод на любовта между Катрин и Майкъл Дъглас, съвсем не е поел по пътя на артистичните си родители, а вместо това завърши политически науки. Като истински горда майка, Джоунс сподели в Инстаграм снимка, запечатана точно след церемонията по дипломирането, на която момчето ѝ е облечено в тога.

View post on Instagram
 

"Поздравления за завършването, момчето ми! Ти си моята гордост, моята радост, Дилън! Неописуемо горда съм с теб и те обичам повече от всичко", написа Катрин, развълнувана от успеха на сина си. А ние трябва да добавим, че момчето определено е наследило чара на майка си.

Снощи актрисата сподели и видео от вечерта преди дипломирането, на което се вижда как Дилън празнува завършването си, а по време на вечерята получава много специална изненада - чичо му Линдън Джоунс (по-младият брат на Катрин) е прелетял през океана, за да го поздрави лично. Дилън от своя страна е развълнуван до сълзи, тъй като не е виждал чичо си от цяла вечност, заради голямото разстояние помежду им.

View post on Instagram
 

Точно преди една година по-малката дъщеря на Катрин и Майкъл Дъглас, Карис, завърши гимназия и се очаква, че тя ще последва примера на брат си и ще бъде приета в "Браун".

Четете още: Когато обичаш по-малкото си братче: Алекс Богданска и Милан