Истинска катастрофа: 23-годишна отиде да си увеличи устните, а се случи ето този ужас (видео)

Манията по плътните устни все още владее света и като че ли няма никакви изгледи скоро да залезе. Но както всеки ден виждаме дами, които са се "боцнали" успешно и новите им устни им стоят добре, макар и да се забелязва, че са изкуствени, така съществуват и истински падения. И не, този път не говорим за Българското Барби, а за 23-годишна америка, която е била много неприятно изненада от резултата след процедурата.

Кайли Джоунс винаги е имала тънки устни, които е харесвала, но е известно, че модата може да подведе всекиго. И така, един ден, тя решава да се обзаведе с изкусителни, плътни устни. Кейли посещава специалист, който да ѝ направи контуриране на устните, за да им придаде лек обем. Специалистът инжектира съвсем малко количество филъри, които по негова преценка, са достатъчни за ефекта, който пациентката му желае.

Но както след всяка процедура, при Кайли прободените места започнали да се подуват. Тя знаела, че това е нормална реакция на организма след процедурата. Докато не забелязала, че положението става все по-плачевно с всеки изминал час. Устните ѝ увеличавали размера си буквално с всяка следваща секунда, докато накрая не се получило ето това:

В рамките на 48 часа след процедурата, устните на Кайли станали 8 пъти по-големи от желаното.

"Нито мога да пия, нито мога да се храня. Трудно ми е дори да говоря. Приличам на анимационен герой", жалва се Кайли. Тя толкова се изплашила от резултата, че незабавно потърсила личния си лекар, който от своя страна бързо определил състоянието ѝ като много остра алергична реакция, за щастие лечима с хапчета.

Отокът при Кайли вече е спаднал, но едно е сигурно - страхът ѝ от филъри ще я държи далеч от процедурите още дълго време.

Четете още: Алекс Богданска се показа без грим, но с нови устни (снимка)