Какво се случва с певиците от TATU? Вижте ги как изглеждат днес (Снимки)

Помните ли руското женско дуо TATU, което през 2000 г. бе на върха на музикалните класации в Европа и една от най-популярните и скандални за времето си групи в света? Днес те са майки, понатрупали някоя и друга годинка отгоре и... неузнаваеми.

View post on Instagram
 

Благодарение на смелостта и провокативните си изпълнения двете млади дами бързо стигнаха до сърцата на меломаните и спечелиха любовта на световната публика.

View post on Instagram
 

Джулия Волкова и Лена Катина бяха на едва 15 -годишна възраст, когато излязоха на музикалната сцена. Кариерата им бе придружавана от редица скандали, най-големият от които беше обвинението им в тайна любовна връзка заради видеоклиповете и откровено лесбийското им поведение на сцената.

View post on Instagram
 


През 2003 г. те представиха Русия на Евровизия, където спечелиха трето място с песента „Ne ver ‘, ne boysia“. Тогава Европейската общественост ги обвини в лошо представяне, но това така и не попречи те да стигнат до третото място.

Дуетът има зад гърба си няколко студийни албума и много световни хитове, най-известните от които са „Всичко за нас“, „Всички неща, които тя каза“, „Няма да ни разберат“.

View post on Instagram
 

След като групата се разпада през 2011 г., момичетата започват самостоятелна кариера. Напук на безбройните спекулации по адрес на тяхната сексуалност, днес и двете са създали семейства и се радват на свои деца.

View post on Instagram
 

Четете още: Нина Добрев е бременна? (Снимка)