Камерън Диас издаде истинската причина за оттеглянето си от киното

За нещастие на киноманите, Камерън Диас се оттегли от киното завинаги. Актрисата, която наскоро стана майка за първи път, реши че кариерата ѝ трябва да приключи дотук и да се отдаде изцяло на семейството си. Но защо русокосата красавица загърби успешния си път в киното и каква е истинската причина да се оттегли от шоубизнеса, самата тя разказа в онлайн разговор с Гуинет Полтроу.

47-годишната Камерън се снима за последно във филм през 2014 г., след което дълго време бягаше от светлините на прожекторите. Най-накрая обяви, че слиза от екрана, а днес вече е готова да поясни защо го направи и какво се е променило в живота ѝ:



Най-накрая получих вътрешен мир, защото най-накрая започнах да полажам грижи за себе си. Да работиш толкова много и цял свят да е вперил поглед в теб, е изключително уморително. Когато снимаш филм, този проект притежава цялото ти време. Ти си на снимачната площадка по 12 часа на ден в продължение на месеци, докато не приключи всичко. В този период нямаш време за нищо друго. Осъзнах, че съм поверила част от себе си на други хора, трябваше да си я върна.“

В момента Камерън Диас се е отдала изцяло на майчинството. Припомняме ви, че тя стана родител, благодарение на услугите на сурогатна майка, през декември 2019 г. Тя се радва на изключително спокоен живот със съпруга си Бенджи Мадън, с когото дълги години правиха опити за зачеване. Ето че най-накрая съдбата им се усмихна и заформиха чудесно семейно гнездо.

View post on Instagram
 


Четете още: Арнолд Шварценегер се събра с бившата си, двамата изглеждат страхотно