Автор
Ева Григорова

Камила извади ноктите: Отмъщението на кралицата-консорт!

Камила показа, че не смята да бъде безгласна буква и да стои безучастно на предстоящата коронация. Според източници, близки до двореца, тя е настояла 5-те ѝ внуци да имат централно място в церемонията, наред с принц Джордж.

Камила е посочила, че иска: Лола и Елайза, и двете на 15, Фреди, на 13, и близнаците Луис и Гюс, също на 13, да държат балдахина над нея, докато я помазват със свето миро на 6 май.

View post on Instagram
 

В миналото херцогините са изпълнявали ролята, която се смята за една от най-свещените части на церемонията.

Лола и Фреди са деца на сина на Камила Том Паркър Боулс, докато Елиза, Луис и Гюс са деца на нейната дъщеря Лаура Лопес. Според слуховете кралят е много близък с всеки от тях.

Очаква се други работещи членове на кралското семейство също да имат второстепенни роли в коронацията, като акцентът ще бъде върху крал Чарлз и неговите наследници - принцовете Уилям и Джордж.

View post on Instagram
 


Все още не е ясно дали принц Хари и Меган Маркъл ще пътуват до Великобритания за коронацията, но вчера източници от двореца разкриха, че нито крал Чарлз, нито принц Уилям смятат да се извинят на червенокосия принц. Това бе едно от условията, които Хари постави на семейството си, за да започнат разговори за помиряването им.