Карантината на Кортни Кокс: Гледа "Приятели" за пръв път

Всеки намира начин да запълва времето си с приятни занимания по време на изолацията. Някои тренират, други работят от вкъщи, трети откриват страстта си към готвенето, а четвърти просто се разполагат удобно на дивана и гледат любимите си филми и сериали.

Е, актрисата Кортни Кокс, която всички познаваме просто като Моника от „Приятели“, е решила да направи последното. Но ние благородно ѝ завиждаме, тъй като тя гледа култовия сериал, благодарение на който стана звезда, за първи път! Не е ли някак иронично и в същото време прекрасно?

И докато сигурно повечето от нас са гледали всяка серия толкова пъти, че чак знаят репликите наизуст, всъщност Кортни дори не си спомня ясно сериала и дните, прекарани на снимачната площадка.



„Хората толкова много обичат това шоу, че реших най-накрая да го гледам. Наистина е страхотно! Нямам много спомени от снимачния процес, освен че там срещнах прекрасни хора, които обичам и до днес и си прекарвахме много забавно. Но не си спомням самите епизоди“, сподели самата актриса във видеоразговор с водещия Джими Кимъл.

Актрисата разкрива още, че винаги се притеснява, когато ѝ задават въпроси за „Приятели“, просто защото самата тя не е гледала сериала. В интервюто Джими ѝ направи бърз тест, от който стана ясно, че Кортни не знае основни факти за героинята си Моника, включително и с кого е била първата ѝ целувка. Но сега Кортни има цялото време на света, за да се любува на невероятната продукция, с която доби космическа слава. Приятно гледане, Моника!



Четете още: Изповедта на една медицинска сестра от Испания: Болниците изнемогват. Цари страх!