Автор
Христина Кирилова

Като две капки вода: Лора Крумова показа сина си (снимка)

Лора Крумова е от популярните лица, които предпочитат да не коментират личния си живот публично. Името ѝ никога не е замесено в скандали, а в редките случаи, в които споделя неща от всекидневието си в мрежата, ни доставя истинска радост. Като публикацията, в която показна порасналия си син Явор.

Водещата стана майка преди цели 9 години и макар да е горда с детето си, не го показва често в мрежата. Преди време Лора сподели негова снимка от морския бряг, където се занимава вероятно с любимото си хоби - сърф. С просто око може да се забележи, че момчето е истинско копие на известната си майка. И е невероятно чаровен!

Учителят му по сърф е баща му Сотир и вероятно страстта към спорта и характерът е наследен именно от него. Известно е, че бащата на Явор и един от най-добрите инструктори по водни спортове в България и собственик на школа по сърф, която се намира в къмпинг Градина покрай Созопол. Именно там фамилията прекарва и цялото си лято, а зимата Сотир е учител по ски на курорта Боровец, пише Блиц.

Четете още: Принц Хари нападна брат си: Кралското семейство лъже, за да защити Уилям!