Катрин Тасева отбеляза рождения си ден с мила снимка от детството си

24 ноември 2021 | 12:19
1764
3
Снимки: Instagram
3

Наричат я грацията със златно сърце заради спонтанното ѝ решение да продаде за благородна кауза единствения си златен медал от световна купа, който го спечели със съчетанието си на бухалки през 2019 г. в София.

Тогава тази удивителна млада жена буквално разчувства всички с решението си да помогне на футболиста Иван Тодоров, който се бори с тежко заболяване. За целта обяви търг за първия си златен медал. Момичето събра 10 000 лева и помогна на бившия футболист. След което изненадващо анонимен дарител ѝ върна медала, защото трябва да бъде при шампиона, не при него. “Много е ценен и много го обичам, но той е просто един предмет, с който мога да се разделя”, каза тя. За своя жест спортистката получи и приза “Жена на годината”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@taseva.k)

Зад гърба си тя има куп медали от световни и европейски състезания по художествена гимнастика. 

Когато вече е част от клуба „Илиана“ печели първия си медал в многобоя на световна купа – бронзов, както и сребро на бухалки и бронз на топка в Ташкент. На Световната купа в София е сребърна медалистка в многобоя след най-добрата си приятелка Невяна Владимирова. През 2018 г. вече е втора в света отборно на шампионата на планетата в София. Шеста в многобоя на домашното световно. Сребърна в многобоите на световната купа в Пезаро и Гран при в Киев. С медали и на четирите уреда на световната купа в София, включително онзи, златния на бухалки,с който тя докосна сърцата на мнозина.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@taseva.k)

Да, сигурно вече се досетихте, че става дума за златното момиче на художествената гимнастика Катрин Тасева, която днес навършва 24 години.

"Благословена, удовлетворена, вдъхновена", така се чувства на рождения си и имен ден красивата Катрин. Повода талантливата ни състезателка отбеляза със снимка от детството си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@taseva.k)

"Любимият ми ден! Изкачих още едно стъпало към това да открия себе си, да създам себе си и да разбера коя искам да бъда!", пише спортистката на профила си Инстаграм. В поста си тя споделя още, че се чувства "влюбена и влюбваща се все повече в живота и още по-смела".

Тасева се сбогува с художествената гимнастика през август тази година. Решението си тогава тя сподели с емоционален пост. "06.08.21 г. за последно стъпих на голямата сцена! Трудно за вярване, но е факт! Извървях дълъг път, осеян с много трудности и препятствия, за да стигна до тук и искам да благодаря на всеки, който е бил до мен и ме е подкрепял през тези години!".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@taseva.k)

Припомняме, че през 2020 г. тя преживя тежък момент, когато нейният приятел Николай Щерев - бивш национал по борба, загуби битката с COVID-19 едва на 33 години.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@taseva.k)

Четете още: Почитаме Св. Екатерина – покровителка на майките и децата

Още по темата

Коментари

3 Перник
  24 ноември 2021 | 18:25 отговор
 

Плаче за пацата !!!

 
2
  24 ноември 2021 | 16:31 отговор
 

Искам да се заиграя с ануса й.

 
1
  24 ноември 2021 | 16:00 отговор
 

Искам да правя анален секс с нея.

 

Добави Коментар

Най-четени