Автор
Теодор Муховски

Катрин Зита-Джоунс позира с екстравагантна рокля заедно със сина си (СНИМКИ)

През 90-те години Катрин Зита-Джоунс направи своята блестяща роля в култовия филм "Маската на Зоро", партнирайки си с Антонио Бандерас. Оттогава тя завладя завинаги сърцата на зрителите.

Днес при актрисата се наблюдават сериозни външни и вътрешни промени, но тя все още изглежда перфектно за възрастта си.

Носителката на "Оскар" отново е ослепителна и никой не може да ѝ даде нейните 53 години. Съпругата на Майкъл Дъглас привлече погледи към себе си на премиерата на новия сериал National Treasure: Edge of History, който стартира по стрийминг платформата Disney+, карайки присъстващите да забравят за по-младите ѝ колежки, стъпили на червения килим.

View post on Instagram
 

На церемонията актрисата носеше изящна плътна рокля на Elie Saab, подчертаваща тялото ѝ, показвайки нейната изящна грация. Не е тайна, че Катрин се поддържа във форма, занимавайки се с йога.

Акцентът на тъмно лилавата дреха, обсипана с безброй улавящи светлината пайети, определено бе феноменалното V-образно деколте, спускащо се на сантиметри над талията ѝ, както и прозрачните мотиви по ръкавите и полата, разкриващи плътта под тях, предава Дир.бг.



Към всичко това тя бе съчетала деликатни висящи обеци с камъни и черни обувки на висок ток. Обувките обаче останаха под падащата до земята кройка на нейния тоалет.

Холивудската знаменитост се появи на събитието заедно с първородния си син Дилън Дъглас, с когото се снимаха пред фотографите, струпали се пред входа на El Capitan Theatre в Лос Анджелис, където се проведе прожекцията на първия епизод от поредицата.

View post on Instagram
 


22-годишният наследник на известните съпрузи, вече върви уверено по техните стъпки, изявявайки се по снимачните площадки. Той се появи пред множеството, преплел пръсти с тези майка си. Той носеше кафяв костюм от три части - сако, панталон и елек, който бе комбиниран с бяла риза, оранжева вратовръзка и велурени обувки в тон, а прическата му приличаше на тази на баща му.

"Наслаждавам се на всяка минута, която прекарвам с него. Той е много добър син и страхотен човек. Майкъл е невероятно щастлив, че Дилън ме придружава тази вечер", призна Катрин на репортерите, изчакали я търпеливо да приключи със снимките. "От година на година се чувствам все по-добре, според мен това се дължи именно на страхотното ми семейство, както и на добрите приятели, с които съм обградена", призна тя.

Актрисата коментира въпроса с каскадите в сериала, които ѝ се е наложило да направи напълно сама, признавайки, че за радост е останала съвсем невредима, докато ги е изпълнявала.



Четете още: Наградиха Софи Маринова в Дубай със световно отличие (снимки)