Автор
Теодор Муховски

Кейт и Уилям се ядосаха на Хари и Меган, заминават надалеч

Напоследък принц Уилям и Кейт Мидълтън се обстрелвани от непрекъснати атаки от принц Хари и съпругата му Меган Маркъл.

Всичко това се вижда, благодарение на документалния филм и мемоарната книга на Хари. В тях се разкриват всичките пикантни тайни и истории на кралското семейство, но върхът на сладоледа са директните удари на Хари към Уилям и Кейт.



Мидълтън и съпругът ѝ дълго време не реагираха по никакъв начин на нападките. Те продължиха да се появяват на публични събития и показаха пълно единство дори в цветовете на тоалетите си.

Британците не крият възхищението си от издръжливостта на кралската двойка, която успя да запази самообладание до последно. Но въпреки външното безразличие, отвътре принцът и принцесата кипяха от гняв и негодувание към Хари, твърдят вътрешни лица, близки до двойката.



Съвсем наскоро Кейт се появи на поредното публично събитие, сияеща от щастие. Феновете ѝ може би решиха, че принцесата е успяла напълно да се възстанови от предателството на Хари. Оказва се обаче, че това не е съвсем така.

Появи се информация, че принц Уилям и съпругата му не са издържали на натиска след публикуването на мемоарите на принц Хари и временно са изоставили кралските си задължения.

По данни на Woman's Day, в началото на януари те дори тайно са напуснали Лондон и са отишли на почивка на Карибите без децата. А източник от двореца твърди, че когато двамата предприемат подобен ход, нещата са много по-лоши, отколкото изглеждат.



"Знаете, че нещата не вървят добре, когато оставят децата вкъщи – те ги обожават!", казва той.

По предварителна информация, Кейт и Уилям са избрали карибския остров Мустик. Те вече са отсядали там и знаят, че на това място могат да се усамотят на спокойствие.

Според събеседника на изданието, принцът и принцесата на Уелс планират да се върнат на това място през февруари, но за по-дълъг период, като този път вземат със себе си и децата.