Автор
Кристина Кирова

Налива масло в огъня: Ето какво е казала Кейт за книгата на Хари

Принц Хари и Меган Маркъл доказаха многократно, че знаят как да засилят напрежението в кралското семейство. И изглежда, че нямат никакво намерение да преустановят провокациите към роднините си във Великобритания. Въпреки че старшите членове на фамилията засега успяват, поне привидно, да запазят самообладание, дори принцесата на Уелс е решила да зачеркне имиджа си на милата, скромна Кейт и е споделила какво мисли за скандалните мемоари на Хари - "Резервен". И да - успя да долее масло в огъня.

Херцогът на Съсекс обаче сериозно е провокирал съпругата на брат си, като сподели публично интимна подробност от миналото за нея. Все пак, вече уточнихме, че принцът се е превърнал в професионален дразнител на роднините си. Той разкри, че по случай сватбата на Кейт и Уилям през 2012 г., ѝ е подарил кожени бикини. За случая Хари разказа преди няколко дни и от тогава принцесата на Уелс търпи иронични подмятания в обществото за бельото си. И очевидно това е преляло чашата на търпението ѝ.

По време на един от последните официални си ангажименти в болница в Ливърпул, Кейт отново трябваше да чуе подмятане от тълпата по повод кожените бикини, но както винаги запази ледено спокойствие. Когато влезе при лекарите за дискусия обаче, тя засегна темата за психическото здраве, като направи косвена препратка към Хари и сподели, че според нея, понякога консултациите с психолог не са достатъчни за разрешаване на проблемите при някои пациенти. А знаем, че херцогът на Съсекс е имал такива събеседвания с психолог в продължение на цели 7 години и очевидно не е успял да се пребори с душевните си травми.

Така Кейт Мидълтън намекна, че Хари има нужда от цялостна терапия.

Четете още: Покорна: Джорджина покри косата си на парти в Саудитска Арабия (Снимки)