Автор
Woman.bg

Кейт и Уилям сияят в Пакистан като истински болувидски звезди

Обиколката на принц Уилям и Кейт Мидълтън в Пакистан продължава с пълна пара напред, а днес е техният пореден ден от 4-дневната им визита в ислямската държава, която завършва утре.

Аристократичната двойка продължава да смайва журналисти и наблюдатели, а във вечерта на тяхното пристигане те направиха особено впечатление на домакините си. На приема, даден в тяхна чест от британския върховен комисар в страната – Томас Дрю, в столицата Исламабад, кралските особи се появиха по-бляскави и ефектни от всякога.


Двамата предизвикаха всеобщо възхищение още с пристигането си на мястото на събитието. Вместо от луксозна лимузина Кейт и Уилям излизаха от моторизирана рикша, изрисувана за колорит с пъстри цветя, птици и тигър. Двамата един до друг сияеха като истински боливудски звезди на фона на величествения национален мемориал, който ги очакваше – великолепен монумент от червен гранит и мрамор с формата на разцъфнал цвят.

Принц Уилям бе облечен в традиционна курта в тъмнозелено, дело на пакистанската модна къща "Naushemian". С нея Уилям отдаде почит на местната култура, с което спечели уважението на всички присъстващи.

До него Кейт блестеше като същинска богиня със стилната си рокля в същия цвят, покрита с безброй пайети и камъни, улавящи светлината и блещукащи като звезди в нощта – творение на една от любимите дизайнерки на Мидълтън – Джени Пакмън.

Очарователната визия на херцогинята бе допълнена от изящен декоративен шал, грациозно спускащ се от лявото ѝ рамо, както и от красиви висящи обеци в ориенталски стил с камъни в кръгла форма на "Onitaa".


Приемът е част от усилията на бъдещия престолонаследник на Великобритания и съпругата му да се срещнат с възможно най-много пакистанци, включително деца и младежи, лидери от правителството, природозащитници, известни културни дейци и спортни звезди.

Четете още: Кейт Мидълтън пленителна в Пакистан с тоалет, вдъхновен от Даяна