Кейт Мидълтън ни шашна - взе карибска виагра пред всички (видео)

31 март 2023 | 16:47
13053
2
Getty Images/ Instagram
2

Докато Хари и Меган продължават да си създават врагове, където и да отидат, принцът и принцесата на Уелс продължават да печелят сърцата в социалните медии.

Това важи особено за Кейт Мидълтън, която този път беше щракната да приема афродизиак по време на посещение на Карибите. Видеото се превърна в истински хит в TikTok.

@l0velycatherine she so attractive | #princesscatherine #princesskate #katemiddleton #princewilliam #fyp Hit 'Em Up Style (Oops!) - Blu Cantrell

Въпреки че събитието е от март 2022 г., когато Кейт Мидълтън и бъдещият крал Уилям все още бяха херцог и херцогиня на Кеймбридж, видеото от пътуването им до Карибите стана популярно едва през последните няколко часа. На кадрите принцесата е снимана заедно със съпруга си, докато стоят на щанд за храна и решават да опитат някои от деликатесите на острова.


В един момент Кейт Мидълтън взема ястие, известно като “карибска виагра“ и на шега твърди, че е по-смела от Уилям. Въпросната храна е представлява къс месо, който е поставен в раковина. Въпреки че е мощен афродизиак, принцесата не се поколебва да го опита под зоркия поглед на съпруга си. “Мога да се справя“, казва тя през смях.
 


Още по темата

Коментари

2
  31 март 2023 | 22:32 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСТОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 5100 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 
1 две яки карибски печки
  31 март 2023 | 18:59 отговор
 

после как я порихме, нема да ви казваме.

 

Добави Коментар

Най-четени