Автор
Ева Григорова

Кейт Мидълтън ни шашна - взе карибска виагра пред всички (видео)

Докато Хари и Меган продължават да си създават врагове, където и да отидат, принцът и принцесата на Уелс продължават да печелят сърцата в социалните медии.

Това важи особено за Кейт Мидълтън, която този път беше щракната да приема афродизиак по време на посещение на Карибите. Видеото се превърна в истински хит в TikTok.

Въпреки че събитието е от март 2022 г., когато Кейт Мидълтън и бъдещият крал Уилям все още бяха херцог и херцогиня на Кеймбридж, видеото от пътуването им до Карибите стана популярно едва през последните няколко часа. На кадрите принцесата е снимана заедно със съпруга си, докато стоят на щанд за храна и решават да опитат някои от деликатесите на острова.

View post on Instagram
 


В един момент Кейт Мидълтън взема ястие, известно като “карибска виагра“ и на шега твърди, че е по-смела от Уилям. Въпросната храна е представлява къс месо, който е поставен в раковина. Въпреки че е мощен афродизиак, принцесата не се поколебва да го опита под зоркия поглед на съпруга си. “Мога да се справя“, казва тя през смях.