Автор
Ева Григорова

Вечната вражда с Кейт: Меган Маркъл мразела да бъде второразрядна принцеса!

В новата си книга “Gilded Youth: An Intimate History of Growing Up in the Royal Family” авторът Том Куин пише, че Меган Маркъл е била “силно разочарована“ от кралското семейство по време на работата си за него.

При подготвянето на книгата Куин разговарял със служител на двореца Кенсингтън, който очевидно си спомнял добре Меган. Той казал на автора, че Меган е “много мила, усмихната и супер позитивен човек“, който “винаги е чувствал, че контролира собствената си съдба“. Това според служителя било така, докато не се омъжила за принц Хари през май 2018 г. След това тя си дала сметка, че не може да повлияе на институцията, от която вече била част.

“Тя беше заслепена от световната слава, която ѝ би донесло това да бъде принцеса, но беше шокирана от протокола на Двореца и от факта, че тя не беше и никога не можеше да бъде първа в класацията“, каза източникът.

По отношение на съперничество между Меган и Кейт Мидълтън, служителят каза: „Меган мразеше това, че трябваше да бъде второразредна принцеса – втора след Катрин Мидълтън, имам предвид. Тя мислеше, че ще живее в замъка Уиндзор и просто не можеше да повярва, когато тя и Хари получиха Nottingham Cottage на територията на двореца Кенсингтън.”



Меган “бързо осъзна, че е третирана от кралската институция и от аристократичните съветници по леко снизходителен начин, защото няма кралска кръв“, каза вътрешният човек.