Връзката на Кейти Пери и Орландо Блум върви много, много добре. След неочакваната им раздяла през 2017 г. двамата се събраха и дори се сгодиха през февруари.

В момента звездната двойка обсъжда дата за сватбата, а може би и не само това. Преди няколко дни Орландо Блум бе попитан в интервю дали планира да има още деца. Тогава той отговори, че с Кейти планират да създадат семейство.



Припомняме ви, че чаровният актьор вече има един 8-годишен син на име Флин от бившата си съпруга Миранда Кър. Според близки на Кейти и Орландо в момента те все още работят върху връзката си и са предпазливи към размяната на брачни обети, вероятно ще подходят също толкова внимателно и към създаването на потомство.



„С Орландо работихме много за връзката си, в момента се чувстваме прекрасно заедно. Полагаме една красива и стабилна основа, преди да създадем голям дом и семейство“, сподели самата Кейти Пери през юли.

Разбира се, напълно възможно е певицата вече да е в очакване на първия си наследник! Нека първо обаче видим как тя и любимият ѝ минават под венчилото.

Четете още: Джей Ло танцува горещо на пилон (видео)