Ким Кардашиян през сълзи: Последното, което искам, е развод

Преди няколко дни ви съобщихме, че продължителната карантина е успяла да нанесе жесток удар върху брака на Ким Кардашиян и Кание Уест. Не е тайна, че няколко звездни двойки приключиха отношенията си по време на пандемията, заради което не бе трудно да повярваме, че е напълно възможно да се случи същото и със семейство Уест. Но явно сме се лъгали, тъй като самата Ким е коментирала тези слухове пред нейни близки и напълно е отрекла възможността за развод.

"Последното, което Ким иска в момента, е развод. Отношенията ѝ с Кание никога не са били лесни, тъй като те нямат шанса да прекарват много време заедно. Истината е обаче, че тя определя брака им като много успешен. Двамата заедно са изключително влиятелни", споделя пред медиите източникът, на когото се е доверила Ким.

View post on Instagram
 

Не бихме могли да пропуснем факта, че любимата на Кание има стаж в провалените бракове, като вторият ѝ продължи точно 72 дни. Но за сметка на това съюзът ѝ с рапъра продължава вече цели 6 години, а съдейки по последната информация, която обиколи медиите през уикенда, очевидно двамата ще успеят да запазят любовта си, макар и понякога между тях да застават препятствия като натоварен график и спорове, породени от различия в характерите. А и да не забравяме, че те имат най-ценния дар, който ги сплотява - цели 4 деца!

View post on Instagram
 

Четете още: Жената на Илън Мъск продава душата си