Автор
Ева Григорова

Когато това секси гадже е с 30 години по-младо от теб: Щракнаха Марк Антъни да се натиска с годеницата си на яхта!

Папараци щракнаха 53-годишния Марк Антъни да се натиска с доста по-младата си годеница Надя Ферейра. Двамата бяха засечени от фотографите във Флорида и по всичко личи, че са доста влюбени.

На фотосите се вижда как Надя страстно е сграбчила годеника си, а масата пред тях е отрупана с цигари и кенчета от бира. Снимките са от морското пътешествие, което двамата си организираха, за да отпразнуват 23-ия рожден ден на Ферейра, както и годежа им.

Припомняме, че Антъни предложи брак на подгласничката на “Мис Вселена” 2021, само три месеца след като двамата обявиха връзката си официално.


Антъни е баща на шест деца, а две от които дори са по-големи от настоящата му годеница. Това са 28-годишната Ариана и 26-годишният Чейс. Ариана е плод на любовта на певеца с полицайката Деби Росадо, а Чейс, чието истинско име е Алекс е осиновен.

View post on Instagram
 


Певецът има двама сина от брака си с друга носителка на короната Мис Вселена - Даянара Торес. Това са 18-годишният Райън и 21-годишният Кристиан. Антъни има и близнаци от брака си със супер звездата Дженифър Лопес - 14-годишните Ема и Макс.