Автор
Ева Григорова

Кралица, но скромна: Изящната Летисия заблестя в невероятна рокля за 200 лева

Днес обръщаме поглед към изящната испанска кралица – Летисия Ортис и нейния елегантен стил на обличане.

Въпреки че е кралска особа със солидни средства на свое разположение, чаровната дама често облича конфекция и то не само в ежедневието си, но и на официални събития.

Доказателство за това ни твърдение е и изборът ѝ на тоалет от преди дни. Началото на тази седмица на мероприятие в Мадрид Летисия се появи в красива флорална рокля, дело на испанския бранд Massimo Dutti. Дрехата е на стойност 200 лева, което - нека си го кажем – си е направо евтино за кралска особа.

Компания на тоалета правеха токчета с класически дизайн и кожен клъч – и двата аксесоара, решени в кафяво.



"Любовта на Летисия Ортис към конфекцията не е стратегическо решение, целящо да се хареса на данъкоплатците, а е доказателство, че макар и част от кралската фамилия тя е скромно и земно момиче", писа неотдавна мадридско издание.

View post on Instagram
 

Освен, че не се притеснява да носи конфекция, Летисия често може да бъде видяна с тоалети, които е обличала и преди. За разлика от звездни дами като Ким Кардашиян, които са категорични, че не слагат една и съща дреха два пъти.

В рамките на тази седмица Летисия Ортис се появи и с красива миди рокля, която се оказа, че е носила и преди. Изящното творение е дело на испанската модна къща Felipe Varela и се характеризира с бял цвят и деликатни флорални мотиви.

View post on Instagram
 

Кралицата бе подбрала красивата дреха за вечерно събитие в Мадрид. Предишният път, когато сме я виждали с тоалета, е през 2017 година, отново по време на вечерно мероприятие в испанската столица.

View post on Instagram
 

Четете още: Коя беше Летисия преди да стане кралица: Тв кариера, развод и ринопластика