Кралица Рания приветства годеницата на сина си: Тя е третата ми дъщеря (видео)

19 август 2022 | 16:41
21596
2
снимки: Getty Images, Instagram
2

Днес е един от най-специалните дни в живота на кралица Рания! Нейно Величество приветства годеницата на сина си принц Хюсеин и я прие като собствена дъщеря. 

Щастливото събитие се случи официално, както по обичай, а избраницата на кралския наследник на Йордания е много повече от приказна красавицата. Раджва Ал-Саиф e родом от Саудитска Арабия и по всичко личи, че ще бъде следващата кралска особа, за която ще чуваме много. И определено ще се възхищаваме на тоалетите ѝ, които по стил много напомнят на една друга кралска снаха - Кейт Мидълтън. 

Изглежда, че Раджва е повече от добре приета в семейството на кралица Рания и крал Абдула II. По случай годежа, Рания сподели снимка с бъдещата съпруга на сина си в социалните мрежи и я приветства специално с много топли думи: "Вълнувам се да приветствам с добре дошла в семейството ни моята трета дъщеря, бъдещата съпруга на принц Хюсеин - Раджва! Толкова сме щастливи за вас!"

Рания сподели и видео от годежа на сина си:

Определено кралското семейство на Йордания има много поводи за радост, след като най-големият наследник Хюсеин се сгоди, само няколко седмици след като сестра му, Иман, обяви годежа си с американския финансист Джамил Александър Термиотис. 

Четете още: Амбър Хърд разпуска в Израел с дъщеря си (Снимки)


 


Още по темата

Коментари

2 ъзис
  19 август 2022 | 20:50 отговор
 

Що ни занимавате с този мангал ...Леле колко лой има в него а нас ни очаква зима на тъмно.

 
1 Ивелина
  19 август 2022 | 18:57 отговор
 

Винаги съм била толерантна към циганския етнос, но и ги ненавиждам циганите.Семейна съм,на 38г,русокоса, секси тяло.Мъжете ме събличат с поглед, включително и циганите мъже.За последните не ми пука.Поне до скоро беше така.С мъжа ми бяхме на плаж, а до нас се бяха разположили няколко момчета циганчета. Играеха на карти и пиеха бира.Влязах във водата сама и две от циганчетата ме последваха.Приближиха се към мен и започнаха да ме свалят.Опитах се да изляза от водата, но циганите ми препречиха пътя.Погледнах към мъжа ми, а той беше при другите цигани и играеше на карти с тях.А двете циганчета при мен взеха да ме обарват под водата.Ръцете им шареха по тялото ми.Циганите бяха с красиви тела и аз се възбудих.Мразех ги, но усещах как в слабините ми започва да бушува пожар.Момчето зад мен ме притисна и усетих набъбналия му член.Свалих си долнището на банския и го увих на китката си.И двете циганчета ме изчукаха във водата.Беше най-вълнуващия и хубав секс, който съм правила.Не мислех нито за евентуални болести, нито за евентуално забременяване.Просто правех страхотен секс с две циганчета и то под носа на мъжа ми, който играеше на карти на двайсетина метра от мен.

 
 
Бивш от МВР
19 август 2022 | 19:31

Още малко че замениш и исус христос у най новио му завет.

 
Бивш от МВР
19 август 2022 | 19:32

Като мария магдалена ама не майката мария на син исусов.

 
Бивш от МВР
19 август 2022 | 19:33

Знаеш ли, че науката пресъздава три де образа на исус, като абсолютно копие на мазнио и гнусен мангал азис.

Добави Коментар

Най-четени