Крисия просълзи публиката на 'Капките' с емоционално изпълнение дни след смъртта на баща си

Крисия е победителят във вчерашния епизод на шоуто "Като две капки вода“ по Нова тв. Дни след като младата певица загуби татко си, тя събра сили и излезе на сцената.

Тя трогна сърцата на всички с емоционалното си изпълнение на емблематичната балада на Кристина Агилера - Hurt. Песента Крисия посвети на покойния си баща, а от презентацията на водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро стана ясно, че тя сама е избрала песента, за да я изпълни в памет на родителя си.

"Мисля, че с тази песен казах достатъчно. Благодаря ви“, бяха единствените думи на Крисия след изпълнението на култовия сингъл. "Ти изпълни песента с лична твоя емоционалност, но имитирайки безупречно Кристина Агилера. В този момент това е впечатляващо“, сподели Юлиан Вергов след представянето.

Вечерта бе открита с впечатляващото изпълнение на Дарин Ангелов, който вдигна публиката на крака с образа на легендата Шер. Втора на сцената излезе Мариана Попова като Мери Джей Блайдж, а в ролята на Боно за един от най-романтичните дуети One, влезе половинката на певицата – актьорът Веселин Плачков, журито не пропусна да отбележи химията между двамата.

Есил Дюран зашемети публиката с удивителното си превъплъщение в образа на провокативния Мерилин Менсън. Още една певица трябваше да се отдалечи максимално от себе си тази вечер - Анелия имаше тежката задача да обуе кубинките на вокалиста на рок гигантите KISS – Пол Стенли.

Алисия плени всички с баладата Broken-Hearted Girl на световноизвестната дива Бийонсе, а Краси Радков влезе в кожата на неподражаемия Тото Кутуньо.

Навръх рождения си ден Александър Сано влезе в ролята на Свилен от "Остава“, чието изпълнение бе подобаващо оценено от самия Свилен, който призна: "Много хубаво направи парчето. Имаш страхотен глас и трябва да се занимаваш с музика. Желая ти много успехи“. Бурни аплодисменти за нелеката си задача да имитира Мария Илиева получи и Руслан Мъйнов с песента "Остани тази нощ“. На сцената на "Като две капки вода“ оживя още една легена благодарение на изумително добрата имитация на актьора Моню Монев. Превъплъщението му в образа на Тодор Колев доведе публиката до невиждан възторг.

В десетия епизод на шоуто уникалният телевизионен формат поднесе още една изненада на българските зрители в лицето на композитора и изпълнител Рафи Жамакорцян. Гостът-звезда влезе в образа на Елтън Джон и взе акъла с безупречната си имитация на иконичния музикант.



За последен път в десетия сезон на "Като две капки вода“ Бутонът на късмета изненада участниците с новите звезди, които ще трябва да имитират на полуфинала следващата седмица. Есил Дюран ще бъде Ела Фицджералд, Алисия ще имитира Бруно Марс, Анелия ще изпее песен на Стефка Съботинова, Краси Радков ще обуе обувките на Горан Брегович, Мариана Попова ще влезе под кожата на Елтън Джон и Джордж Майкъл, Александър Сано ще излезе на сцената като "Депеш мод“, прожекторите ще осветят Моню Монев в образа на Pikotaro, Дарин Ангелов ще трябва да е Тоше Проески, Руслан Мъйнов ще се превъплъти в Лайза Минели, а Крисия ще блесне като Gulsen.

Четете още: Вижте Александър Сано като войник. Готов ли е за война?