Лейди Гага с призив: Запазете живота на родителите си!

16 март 2020 | 11:06
1485
0
Снимки: Getty/Images, Instagram
0

Ексцентричната Лейди Гага, която отскоро се изявява и като актриса, реши да се оттегли ог светския живот. Причината певицата да си наложи самозабрана да не прекрачва прага на дома си, разбира се, е коронавирусът.

Компания на звездата ѝ правят единствено любимите ѝ кучета.

Преди броени часове 33-годишната изпълнителка на хита Shallow сподели в инстаграм как се справя с пандемията и глобалната здравна криза. Певицата отправя призив и към останалите да последват примера ѝ, вдъхвайки им кураж и надежда.


"Разговарях с лекари и учени. За всички ни е трудно в момента, но най-лесното нещо, което можем да направим, е да си самоналожим карантина, да не се срещаме с хора над 65 години и да не се събираме на големи групи. Аз лично копнея да видя родителите и бабите си, но е много по-безопасно да не го правя, за да не ги разболея, ако случайно съм носител. Размотавам се у дома с кучетата. Обичам ви безкрайно. Ще се справим с това, вярвайте ми. И говорете с Бог", пише Лейди Гага.Към момента певицата не е отменила световното си турне през лятото, което започва през юли.

Четете още: Лейди Гага е неузнаваема!

Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени