Автор
Ива Петрова

Мадона отново във вихъра си: 64-годишната поп икона по дантелено бельо за първи път след боледуването си (Снимки)

Броени дни след като Мадона изплаши феновете си и легна на легло, покосена от сериозна инфекция, певицата отново е на крака, при това в типичния си скандален стил.

Да припомним, че преди малко повече от месец, точно преди началото на новото си турне, певицата бе открита в безсъзнание в дома си в Ню Йорк. Тогава мениджърът на звездата сподели, че тя трябва да бъде откарана спешно в клиниката и интубирана. „Тя страда от сериозна бактериална инфекция, която ще изисква многодневен престой в интензивното отделение“, допълниха служители на звездата.

Подробности за болестта така и не бяха разкрити. Турнето трябваше да бъде отложено, но след известно време звездата все пак бе изписана от болницата и бе изпратена на домашно лечение.

За щастие, засега изглежда, че певицата се възстановява доста бързо. В края на юли Мадона триумфално се завърна в социалните мрежи, като благодари на семейството, приятелите и всичките си фенове за подкрепата. А сега за първи път след болестта се показа и на публично място.



Звездата се появи с децата си на концерта на друга поп дива - Бионсе. И, разбира се, не пропусна възможността да се снима с колежката си зад сцената.



За концерта Мадона избра, както обикновено, на доста скандален и откровен образ За събитието бе заложила на черен дантелен корсет, смело надничащ изпод розова риза на бели точки на Versace, небрежно преметната отгоре. Минишорти от същия тоалет, придружени от черни мрежести чорапогащи завършваха визията ѝ. На фона на луксозната Бионсе, Мадона изглеждаше малко странно. Но феновете са доволни, че любимката им се е оправила и се върнала към стария си живот и... стария си стил.

Припомняме, че поп иконата категорично отрича да се съобразява с възрастта си. Въпреки че на 16 август 2023 г. навършва 65 години, звездата, която и преди е демонстрирала екстравагантните си ансамбли, днес се облича с все по-разголени и смели тоалети. А понякога се снима дори и без тях.

Четете още: Мадона написа завещанието си, какво се случва с певицата?