„Шило в торба не стои“ е може би най-точният израз, с който можем да опишем Мадона по време на карантина. Тя, както и много други звезди, пое отговорност и реши да остане вкъщи, за да подкрепи призива за спиране на заразата с COVID-19. Но очевидно сегашният начин на живот не е никак типичен за нея. В момента кралицата на скандала е по-активна от всякога в социалнит мрежи и дори започна поредица „Дневници под карантина“.

Разбира се, Мадона обвързва размислите си върху вируса, който отне толкова много човешки животи, с провокативни кадри. На един от тях певицата е чисто гола във ваната и е покрила гърдите си с листа от рози.

Тя неуморно споделя снимки и клипчета в Инстаграм как запълва времето си у дома, по типичния за нея артистичен начин. Но едно видео се отличава от другите и доказва, че Мадона + седене вкъщи = пълна лудост. Певицата е решила да се пошегува с един от големите си хитове Vogue, като е заменила част от текста. В тази версия песента носи посланието: „Ще ядем пържена риба, защото пастата свърши“. Мадона си е щура, а когато е под карантина – още повече:

View post on Instagram
 


В неделя певицата сподели видео, в което разкрива размислите си, относно коронавируса, докато е потопена във вана с мляко и листа от рози. На фона на тиха музика тя сякаш забива пирон с всяка своя дума:

„Коронавирусът не се интересува от това колко си богат, колко си известен, колко си забавен, колко си умен, къде живееш, на колко си години и какви невероятни истории имаш да разкажеш на света. Той направи всички ни равни в много отношения, което е и ужасно, и прекрасно. Всички ние се возим на една лодка и ако тя тръгне надолу, потъваме заедно.“



След публикуването на видеото, кралицата на попа получи и негативни коментари. Някои я осъждат за това, че си е позволила да каже, че всички са равни, тъй като според тях бедните ще пострадат много повече, ако се заразят, отколкото някой като самата нея, който притежава несметни богатства. Вероятно и заради подобни коментари, в момента видеото е изтрито от профила на Мадона.

А вие съгласни ли сте с нея?

Четете още: Преслава направи недопустима грешка?