Майката на Лейди Гага засенчи всички звезди на червения килим (Снимки)

Синтия Джерманота, майката на световноизвестната певица и актриса Лейди Гага, вече е на 67 години, но изглежда толкова неотразимо и впечатляващо, че с лекота надмина всички звезди на червения килим по време на благотворително събитие в Ню Йорк.



Ослепителната Синтия днес е президент на благотворителна фондация, която тя основа заедно със звездната си дъщеря през 2012 г.. Преди това е работила като ръководител на отдел продажби в голяма компания.



В същото мама Джерманота е толкова магнетична и очарователна, че само с едно щракване на пръста би могла да направи шеметна кариера в шоубизнеса или модната индустрия. Където и да се повяи, тя събира погледите върху себе си и дори засенчва най-бляскавите знаменитости около себе си. Тоалетите ѝ са неотразими, а модните корифеи единодушно отбелязват, че нейният стил служи като алманах на не една или две звезди от холивудския небосклон.



За разлика от дъщеря си, тя не носи екстравагантни неща, но роклите ѝ са удивително съчетание между класика, оригиналност и истински холувидски шик. Пример за това е последната поява на Джерманота на благотворителна вечеря в Ню Йорк, където тя сложи всички присъстващи красавици в малкия си джоб.



Припомняме, че наскоро Синтия публично се извини на Стефани Джоан, както е родното име на Лейди Гага, че не е забелязала навреме признаците на предстояща депресия у дъщеря си. Тогава майката сподели в интервю, че като малка бъдещата звезда е била тормозена от съученици заради външния ѝ вид, но не е казвала това на родителите си. А самата Синтия не е успяла да забележи, че емоционалното и душевно състояние на дъщеря ѝ се е влошило рязко в този период.

"В гимназията, тъй като беше по-различна от останалите, тя започна да изпитва големи трудности. Беше унижавана и обиждана, а след това изпадна в депресия. Ние, като родители, се опитвахме да ѝ помогнем, но не знаехме всичко. Не забелязах предупредителните знаци, на които да обърна внимание, и това е моя вина", каза Синтия.



Но за щастие всички трудности с времето са преодолени. А връзката между майка и дъщеря днес е по-силна от всякога.

Четете още: Адел при Опра: Един трогателен разговор за бащата, развода и музиката