В пост в Инстаграм актрисата Шарън Стоун обяви, че майка ѝ си търси гадже.

"89 годишна, 5 инсулта, инфаркт, с пейсмейкър", така холивудската знаменитост описва майка си, като на финала закачливо е добавила: "Търси си гадже!".

View post on Instagram
 


Посланието звездата от "Първичен инстинкт" сподели към снимка, на която двете позират с широки усмивки, след като са обядвали в ресторант. В поста 63-годишната Шарън отправя сърдечна благодарност към всички, които са се молели за бързото възстановяване на майка ѝ, която имаше проблеми със здравето. През ноември 2021 г. майката на Шарън Соун е претърпяла пореден остър инсулт.

Явно сега Дороти Мари Стоун се чувства не само по-добре, но е и готова за романтични отношения, както подсказват думите на известната ѝ дъщеря.

Самата Шарън също изглежда в прекрасно настроение, демонстрирайки очарователната си усмивка. да припомним, че наскоро тя се появи на корицата на списание The Rake, с магнетична визия. Именно там тя сподели повече за травматичните моменти от детството си, за които пише и в автобиографичната си книга "Красотата да живееш два пъти".

View post on Instagram
 


В труда си звездата прави шокиращи разкрития, свързани с дядо ѝ, който я е подлагал на сексуален тормоз, а баща ѝ я е бил с колан.

Четете още: Шарън Стоун разкри ужаса, който е преживяла принцеса Даяна