Мария Бакалова с голям успех в Холивуд. Нарежда се до звезди като Том Круз и Дженифър Лорънс

Новоизгрялата българска сензация Мария Бакалова, която пожъна нечуван успех с участието си в продължението на "Борат", е подписала договор с една от най-големите и влиятелни агенции в Холивуд - ССА, съобщава Dеаdlinе.

24-годишната актриса се сдоби със световна слава буквално само за една нощ! Благодарение на впечатляващата си игра в новата комедийна лента за живота на измисления казахстански репортер Борат Сагдиев, Бакалова вече е част от плеядата холивудски актьори Том Круз, Дженифър Анистън, Дженифър Лорънс, Вин Дизъл, Райън Гослинг, Нина Добрев и др., които също имат договор с агенцията.

View post on Instagram
 


Само за сведение, през 2017 г. повече от половината най-богати актьори в топ 30 на класацията "Форбс" са били представлявани именно от САА, a общото им количество доходи възлиза на 443 млн. долара.

Премиерата на "Борат 2" бе представена на 23 октомври тази години, а филмът спечели сърцата на киномани и медии още на мига.

View post on Instagram
 


Не остана незабележим и талантът на нашето момиче, който успя да възхити дори и най-пестеливите на хвалби световни кинокритици.

В продължението на лентата от 2006 г. героят на Саша Барън Коен е принуден да се върне в Америка, за да предаде подкуп на вицепрезидента Майкъл Пенс. Планът обаче се обърква (подкупът умира по време на пътуването от Казахстан за Щатите) и Борат решава вместо него да подари дъщеря си Тутар (Мария Бакалова).

"Тя е забавна, тя е смела и ако не получи номинация за "Оскар" ще бъде обидно", казва Саша Барън Коен за екранната си партньорка.

View post on Instagram
 


Не бива да подминаваме и факта, че Бакалова е част от актьорския екип и в българското предложение за "Най-добър чуждоезичен филм" - "Бащата" на режисьорите Петър Вълчанов и Кристина Грозева.

Четете още: Мария Бакалова от 'Борат' достойна за Оскар! И как българката се озова в скандално видео с адвоката на Тръмп