Медийни коментатори съсипаха Хари: Той живее в балон и има двойни стандарти

20 януари 2023 | 15:50
13846
4
Getty Images
4

Въпреки че медийното турне на принц Хари за промотирането на книгата му “Spare” приключи, то все още остава една от най-обсъжданите теми във Великобритания.

Принц Хари „живее в балон“ с оплакванията си относно отношението към него в сравнение с брат си Уилям и тъй като популярността му пада рязко според последните проучвания, херцогът ще „разбере това по трудния начин“, сподели кралският коментатор Виктория Арбитър.Междувременно в САЩ кралски наблюдател Хилари Фордуич каза, че възмущението на 38-годишния Хари от начина му на живот няма да се хареса на хората в Обединеното кралство, които са толкова затруднени финансово, че „трябва да избират между отопление и ядене“.

Техните коментари бяха направени в деня, в който Ipsos Mori разкри, че популярността на червенокосия принц е намаляла с цели 47 процента сред британците, откакто книгата е пусната в продажба.

Г-жа Арбитър, дъщерята на Дики Арбитър, бивш прессекретар на кралицата, каза: „Тези резултати са доста невероятни, защото имаше период, в който той беше вторият по популярност след кралицата.”„И мисля, че това донякъде говори за този балон, в който живее принц Хари. Наистина е необичайно да го чуваме да се оплаква, че имал по-малката част от спалнята, когато беше с Уилям за живеели в замъка Балморал.” - допълни тя, реферирайки към откъс от книгата, в който Хари се оплаква, че е трябвало да дели спалнята си с по-големия си брат.

Г-жа Арбитър също коментира някои от оплакванията на принца за нарушаване на личния му живот с решението му да включи в книгата си съдържанието на текстови съобщения между съпругата Меган Маркъл и Кейт Мидълтън.Тя обясни: „Мисля, че повечето разумно мислещи хора биха се съгласили, че Хари има пълното право да разкаже собствената си история, особено като се има предвид, че толкова много други хора са се чувствали квалифицирани да го направят през всичките тези години. Но за мен е странна готовността му да разкрие дълбоко поверителна лична информация за други членове на семейството без тяхно разрешение, особено след като той самият се е противопоставял на това толкова много години. Така че да, това наистина говори за двоен стандарт.


Още по темата

Коментари

4 mmm
  04 февруари 2023 | 22:09 отговор
 

Голям глупак, да имаш толкова възможности и да ги използваш само, за да си издадеш простотиите в книга.

 
3
  20 януари 2023 | 21:47 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 3000 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 
2 f
  20 януари 2023 | 21:20 отговор
 

даяна се обръща в гроба заради тоя като разказва как му замръзнал пениса и го мазал на на майка си балсама за устни , как му било сефтето с няква милфка и се ебали кат коне на няква поляна зад кръчма и как се дрогирал с коко,марихуана и гъби, пълен боклук

 
1 Вегг
  20 януари 2023 | 20:40 отговор
 

Безкрайно досадно и непочтено човече излезе Хари.

 
 
21 януари 2023 | 05:17

Драмата на нечистокръвния....

Добави Коментар

Най-четени