Имало едно време една смугла хубавица, която не е имала нищо друго, освен силен характер и големи мечти. Днес тя е жената, която успя да плени сърцето на най-заклетия ерген, а заради нея той заразя всичко, което имаше до момента и замина далеч от познатото, сигурното и хубавото. Той избра да скочи в неизвестното, само и само, за да я направи щастлива. Сигурни сме, че вече се досещате за коя впечатляваща дама говорим. Да, именно – за Меган Маркъл. Актрисата, която започна от нулата, а сега цял свят не спира да говори за нея и това как кралското семейство вече никога няма да е същото, след като принц Хари реши да свърже живота си с нейния завинаги. Но днес няма да говорим за херцогинята Меган Маркъл, а за момичето, което е била тя в тийнейджърските си години.

Според стари нейни познайници настоящата кралска снаха е била истинска сърцеразбивачка в миналото. Тя е приемала момчетата като играчки, които е обичала да разиграва. За буйния нрав на Меган в любовта проговори и една нейна любов от училищните години – американската риалити звезда Нема Ванд. Той твърди, че заради него и желанието ѝ да го превърне в поредната си бройка херцогинята е започнала да говори персийски.



„Тя винаги знаеше точно какво прави, играеше си със сърцата на момчетата и то майсторски. Никога няма да забравя как на един купон тя седна в скута ми и доближи носа си до моя, а това е специален момент за едно 16-годишно момче. Тогава ми прошепна на персийски: „Толкова си красив“. Бях изумен, попитах я откъде знае персийски и тя ми отговори, че го е научила заради мен. След това веднага стана и избяга от мен“, признава той.



Нема се възползва от участието си в подкаст, за да разкаже за фриволното поведение на Меган в училищните години. И тогава сподели, че се надява тя да чуе подкаста, който да ѝ припомни за далечното минало. Според него херцогинята дължи извинение на един от общите им приятели от училище, тъй като е разбила сърцето му и то неотдавна. Става дума за мъж на име Гейб, с когото Меган е излизала в гимназията. Двамата дълго време били приятели, години наред, но след като тя е започнала работата си в сериала „Костюмари“ е прекъснала всякакъв контакт с него, което силно го е наранило.

И това е само поредната история, която доказва, че зад ангелската усмивка на Меган се крие едно истинско дяволче, което обича да колекционира мъжки сърца. Успех, Хари!

* Раздаваме супер подаръци! Спечели комплект за красива коса, като харесаш нашата Инстаграм страница. Виж как да участваш тук: