Меган Фокс събра погледите по време на последната си публична изява с нова и нетипична за нея визия.

Актрисата се появи заедно с годеника си Машин Гън Кели на филмовата премиера на документалния филм за него „Животът в розово“. И двамата бяха променили цветовете на косите си, като 36-годишната актриса бе заложила на русо с розови нюанси, а 32-годишният музикант – на плътно розово-лилаво.



Влюбените за пореден път излъчваха страстен магнетизъм заедно на червения килим, притиснати един до друг. Тоалетите им също бяха в тематичния розов цвят.

Меган бе облечена в зашеметяваща тясна къса рокля с тънки презрамки. Аутфитът ѝ се допълваше от розови токчета и светлорозов маникюр.



За събитието любимият ѝ, който бе и звездата на вечерта, бе избрал чифт бели панталони в стил пънк рок, допълнени от две големи верижки, висящи отпред, бял колан със сребърни капси и яркорозова риза със синя щампа и дълги ръкави.

Блузата на музиканта, чието истинско име е Колсън Бейкър, беше къса и разкриваше татуировките на торса му. Той беше допълнил визията си с перлена огърлица.



Документалният филм за певеца показва „задълбочен поглед върху драматичните върхове и спадове на артист, преследващ челното място в музикалните класации, докато се бори с шума от външния свят, бащинството и други предизвикателства“, пише в описанието на телевизия Hulu.

Четете още: Известните полудяха по този тренд: Звездни двойки с еднакъв маникюр (Снимки)