Автор
Кристина Кирова

Пълно объркване: Дъщерята на Джей Ло вече не е момиче (видео)

Джей Ло, която от близо година се радва на възродената си любов с Бен Афлек, е не само невероятно успешна латинодива, но и много горда майка. От съюза си с Марк Антъни певицата има син и дъщеря, близнаци, които растат неусетно бързо. Еми и Максимилиан, които вече са в дебрите на тийнейджърството, изглежда не подминават джендърските тенденции, които са завладяли света.

За момента е известно, че това важи по-скоро за дъщеря ѝ, Еми, която официално се е обявила пред родителите си за човек с небинарен пол - нито мъжки, нито женски. Самата Джей Ло споделила новината по време на събитие в Лос Анджелис. Певицата отдавна помага на дъщеря си да поеме по пътя на музиката и точно след тяхно общо изпълнение, Лопес обяви, че Еми вече не се определя нито като мъж, нито като жена.

Наследницата на Джей Ло се старае да подчертае желанието си да бъде небинарен човек и с помощта на гардероба си. Еми определено не се облича като 14-годишно момиче и залага на изявено момчешки гардероб. Изглежда, че Дженифър не е от най-строгите майки, тъй като е дала пълна свобода на децата си да бъдат такива, каквито пожелаят.

View post on Instagram
 

Сред другите звездни родители, които дадоха същата свобода на наследниците си са Анджелина Джоли, Меган Фокс, Наоми Уотс и Шарлиз Терон.

Четете още: Деси Слава и Азис взеха на подбив 'пиленцата от Монако' (Видео)