Меган и Хари се връщат на Острова! Оказа се, че двойката има сериозен повод да го направи, след като само преди няколко месеца избяга с мръсна газ към САЩ. А какво ли ги връща в така „омразната“ Великобритания и дали това не е поредната промяна в живота им?



Всъщност не. Причината Меган и Хари да стъпят отново на Острова, е сватбата на Бруклин Бекъм, който е син на едни от най-добрите им приятели – Виктория и Дейвид. Отдавна знаем, че семейство Бекъм е в прекрасни отношения с херцозите и те също присъстваха на сватбата на Меган и Хари преди две години.



Оказа се обаче, че принцът и актрисата не просто са сред първите в списъка с гостите, а младоженците бързат да изберат дата, за да са сигурни, че те ще могат да присъстват на сватбената им церемония.

Според близки на семейство Бекъм сватбата на Бруклин и любимата му Никол ще бъде една от най-звездните заради Виктория и Дейвид, които ще съберат всичките си приятели, за да отпразнуват този важен момент. Футболистът и дизайнерката обаче като че ли държат най-много на присъствието на Меган и Хари, защото то ще направи тържеството още по-специално. Ето защо те бързат да изготвят поканите, за да „резервират“ кралските си приятели час по-скоро.

Говори се, че разноските по двете сватбени церемонии ще бъдат поети от бащата на Никол, който е известен мултимилиардер, но Дейвид и Виктория също ще вземат участие в разпределянето на финансите. Вероятно Бруклин и любимата му ще се бракосъчетаят през 2021 г., а сред гостите ще бъде и кръстникът на младоженеца – сър Елтън Джон.

View post on Instagram
 


Четете още: Защо Джоли и Адриана Лима се отказаха от секса?

*Искате ли нови слушалки? Включете се в нашата игра и спечелете сега!