Меган Маркъл се сприятели с Анджелина Джоли: двете са новата комбина на Холивуд

Холивудската знаменитост Анджелина Джоли ще прибере под крилото си Меган Маркъл и ще ѝ помогне да се изкачи до върха на голямото кино. Това съобщава австралийският информационен бюлетин New Idea, позоваваща се на източник, близък на двете дами.

Сега, след като Меган и Хари окончателно сложиха край на кралските си ангажименти, и се установиха в сърцето на Калифорния - Лос Анджелис, е повече от ясно, че Маркъл се е прицелила към голямата си страст от миналото, или по-точно - към меката на световното кино - Холивуд.


Според изданието бившата звезда от „Костюмари“ се е заела сериозно с разширяването на кръга си от познати, работещи във филмовата индустрия, като в това число попада и самата Анджелина Джоли. Медията отбелязва и фактът, че Меган неведнъж е изтъквала дълбокия си респект, който изпитва към 44-годишната Джоли заради хуманитарната ѝ дейност.

Източникът на изданието твърди, че в продължение на години Меган се е стремяла да бъде като Джоли. И добавя: „Силната ангажираност на Анджелина с благотворителни дейности към ООН и паралелното отглеждане на 6 деца винаги са предизвиквали възхищението на Меган към Джоли.“

От своя страна Анджелина Джоли също не е безразлична към Меган и с голяма радост иска да се свърже с нея, се допълва още в статията. Двете звезди се познават покрай публични събития и явно се разбират доста добре.

Наскоро Анджелина Джоли изигра чудесно ролята си във филм на "Дисни" – "Злодеида", а Меган записа гласа си за документалния филм на същата компания "Слонове", чийто трейлър от няколко дни върви и по стрийминг платформата "Дисни+". Това е първият проект на бившата актриса, откакто с принц Хари се оттеглиха като старши членове на кралското семейство.

В изданието се твърди дори, че Меган и Анджелина вече са започнали да разработват своите първи общи благотворителни проекти.

Към момента Джоли е под доброволна карантина заедно с децата си заради пандемията от коронавирус. 18-годишният ѝ син Мадокс също се е върнал от Южна Корея, за да бъде със семейството си. Това, разбира се, не пречи на двете знаменитости да поддържат контакти дистанционно и да обсъждат бъдещите си планове.

Четете още: Меган проговори за първи път, откакто напусна Кралицата: Ето какво призна