Връзката между принц Хари и баща му Чарлз е добре позната и спорна тема за света. Двамата невинаги са имали гладки взаимоотношения, но през последните години сякаш изглеждат по-близки от преди. Доста любопитен факт е, че единствено Чарлз прие Меган Маркъл с широко отворени обятия в кралското семейство и дори се съгласи да я придружи до олтара, вместо баща ѝ Томас.

Актрисата обаче не се оказа мечтаната снаха, напротив – тя отдели Хари от кралското семейство и дори не му позволи да види Чарлз, когато беше болен от коронавирус и не му е разрешавала да се чува с него повече от веднъж на ден. Но провиненията ѝ съвсем не приключват дотук. Днес научихме, че Меган е запознала любимия си с човек, който вече заема много специално място в сърцето му и дори медиите го определят като новия му баща.



Става дума за 70-годишния музикант Дейвид Фостър, който вече е абсолютен любимец на Хари. Двамата се запознали покрай Меган, която е много добра приятелка със съпругата на Фостър – Кейтрин Макфий. И въпреки че възрастовата разлика между принца и музиканта е 35 г., двамата започнали да общуват непрестанно, а според източници Хари възприемал Дейвид като баща. Истински удар под кръста на Чарлз, а Меган отново стои в основата на всичко. Сякаш вече дори не се старае да го прави нарочно...



Според самата Кейтрин съпругът ѝ често споделя дългия си житейски опит с Хари и неведнъж му е помагал с мъдър съвет. Принцът от своя страна винаги се вслушва и се отнася към Дейвид с любов и огромно уважение.

View post on Instagram
 


Британските медии вече усилено коментират темата и предполагат, че в момента Чарлз се чувства изключително наранен и обиден от факта, че синът му не се нуждае от него и е намерил новия си баща в лицето на Фостър. Припомняме ви, че Хари и баща му се видяха за последно на 9-и март, а от тогава насам източници твърдят, че двамата се чуват все по-рядко.

Четете още: Вижте бебето на Дидо от D2