Краят на една ера е тук – Меган Маркъл вече не се ползва с кралска титла! Разбира се, това не е изненада за света, тъй като бе въпрос на време да се случи. Припомняме ви, че 2020-а започна ударно с новината, която Меган и Хари поднесоха, а именно че желаят да се отделят от кралското семейство и да заживеят в САЩ.

Несъмнено решението им бе удар под кръста за кралица Елизабет II, но все пак тя го прие с някои условия. Едно от тях беше, че любимият ѝ внук и съпругата му ще трябва да се сбогуват с кралските си титли. И въпреки че това съвсем не се понрави на двойката, които вече бяха направили марка с титлите си, те се примириха.

В събота Меган официално беше обявена по различен начин в страницата на фондацията Smart Works, на която е патрон. Преди там Маркъл фигурираше като „Нашият кралски патрон Нейно величество херцогинята на Съсекс“, а сега вече е просто „Нашият патрон – херцогинята на Съсекс“.

View post on Instagram
 


Меган обяви сътрудничеството си с фондацията през септември. Smаrt Works е организация, която подпомага жените да подберат подходящо за работа облекло, както и да намират възможности за реализация. Меган дори създаде модна колекция с екипа от фондацията.

Припомняме ви, че през този месец се състояха последните ангажименти на Хари и любимата му като членове на кралското семейство. Меган споделя пред близките си, че финалният е бил особено емоционален за нея.

Е, никога не е късно да променят решението си и да се върнат на острова, нали?



Четете още: Меган и Хари разплакаха персонала си на прощален обяд