Автор
Woman.bg

Меган и Хари разплакаха персонала си на прощален обяд

Кралските дни на Меган и Хари са преброени, а само след няколко седмици двамата ще се отдадат на съвсем обикновен живот. Без кралски титли, без финансова помощ от хазната, без законите на кралицата, без етикет и без зоркото око, с което ги гледаха поданиците и най-вече пресата на Острова. Херцозите ще бъдат просто младо семейство с примеси на кралска кръв, което води тих и спокоен живот, далеч от Нейно Величество Елизабет II.

Тази седмица Меган и Хари изпълниха последните си ангажименти като членовe на фамилията, а вчера са организирали и прощален обяд за персонала на Фрогмор Котидж. Двойката живя в имението съвсем за кратко, след като се роди синът им Арчи, и ви припомняме, че преди да се нанесат, там бе извършен ремонт за милиони.



Прощалният и според източниците изключително емоционален обяд се е състоял вчера в известен хотел в Лондон. На него присъствали 15-те бивши служители на имението Фрогмор, които неуморно се грижели за комфорта на Меган и Хари. Събитието, което организирали херцозите, било изненада за персонала, но това съвсем не е първият път, в който те показват уважение към работниците си.

„Хари и Меган често са правили забавни неща за персонала си, като например са организирали пица партита или са наемали камион със сладолед, но този път са искали да направят наистина специално събитие, за да отбележат подобаващо последната си седмица заедно с персонала. Вдигнали са тост, благодарили са лично на всекиго. Някои от бившите служители дори плакали“, споделя източник пред медиите.



Според близки до кралския двор персоналът е дал всичко от себе си, за да може последната визита на Меган и Хари във Великобритания да бъде безупречна и достойна. А те от своя страна са демонстрирали уважение и високо оценяване на усилията им. И въпреки слуховете, че Меган е недолюбвана от служителите си, очевидно знае как да им се отблагодари и може би ще се окаже, че хармонията никога не е напускала имението Фрогмор.

Четете още: Наоми Кембъл полудя по коронавируса, опакова се като космонавт