Автор
Woman.bg

Меган се завърна на Острова: Една американска грация в синьо под дъжда

Меган Маркъл се завърна във Великобритания и изглежда по-сияйна и щастлива от всякога. Това е първото стъпване на херцогинята на Съсекс на британска земя след обявяването на Мегзит и след като смуглата красавица отлетя със сина си Арчи за Канада.

Както по-рано ви съобщихме, тя ще придружи съпруга си - принц Хари, на няколко събития през март, едно от които вече се състоя, а именно връчването на наградите на Endeavour Fund Awards.

На церемонията Меган и Хари почитат с присъствието си постиженията на ранените и болни военнослужещи мъже и жени, които са се възстановили след тежки премеждия и са намерили сили да участват в различни спортни дисциплини. Двамата са в журито, отличаващо победителите, за трета поредна година.

Модните критици също не пропуснаха да отбележат събитието, като изтъкнаха възхитата си от избора на тоалет на Меган Маркъл. Херцогинята бе заложила на небесносиня рокля на Виктория Бекъм и черни обувки на Маноло Бланик.

Сред последната серия от ангажименти на херцозите като кралски особи ще бъде и участието на Меган във форуми, посветени на отбелязването на Международния ден на жената на 8 март.

Всички медии тръпнат в очакване и на 9-и март, когато Меган и Хари ще се срещнат очи в очи с кралица Елизабет II и останалите членове на кралската фамилия – принц Чарлз, принц Уилям и Кейт Мидълтън, в Уестминстърското абатство. Повод за събирането им на едно място е отбелязването на Деня на общността на нациите в Лондон.

Четете още: Меган се завърна в кралското семейство