Мира Добрева: Мъж се избира, като си го помиришеш

13 декември 2022 | 17:44
3363
3
снимки: Facebook
3

Мира Добрева е от онези дами, които живеят с финес и всяка дума в речника им е някак елегантна и красива. Любовта пък има много специално място в душата ѝ и винаги намира най-приказните изрази за нея. Макар и невинаги да ѝ е носила само хубави емоции. 

Последното доказателство за това е цитатът, с който Добрева представи новата си книга в социалните мрежи: 

"Мъж се избира, като си го помиришеш. Ей, така. Като го гушнеш. Като потънеш в недрата на душата му. Ако ти замирише на твое, гърлото ти ще се стисне, въздухът ще спре да се прецежда. Атомите в теб ще полудеят. Вечността ще се разклати. А ако си тръгне, ще останеш прикована към тъжната действителност на неживота."

Към публикацията Мира е добавила и снимка, на която е красива, сияеща и елегантна - както винаги. Какво име е избрала за новата си творба, все още не знаем, а водещата единствено погъделичка любопитството ни, като сподели, че скоро ще бъде на пазара. 

Четете още: Като две капки вода: Лора Крумова показа сина си (снимка)


Още по темата

Коментари

3 Моя милост
  14 декември 2022 | 18:25 отговор
 

Абе тази Мира да не е полицейско куче ?

 
2 Ела бабо Мира да ме подушиш
  13 декември 2022 | 20:49 отговор
 

Баба мира Добрева увиснал бабиер от секаде обича да души на мъжете подмишниците куровете и краката брей била с фетиши обичала да и замирише на кур на бабиера добрева.

 
 
Евала за кометра!
13 декември 2022 | 21:55

Евала браво много точно кажано! Тази дърта свиня да слезне малко на земята. Много нагла фалшива не лице приятна упикана бабушкера е Мира Добрева много противна гняс бляяяяяяяяя ще повърнем от стаческата и смъдня дърта гняс.

1 хабиб
  13 декември 2022 | 20:36 отговор
 

курволяка си е курволяк

 

Добави Коментар

Най-четени