Автор
Теодор Муховски

Началото на края: 10 месеца след сватбата, Бритни свали брачната халка (снимки)

Във вторник, 28 март, Бритни Спиърс беше забелязана без брачния си пръстен. Всичко това се случва на фона на слуховете, че тя и съпругът ѝ Сам Асгари са изправени пред проблеми в брака.

41-годишната попзвезда изглеждаше разчорлена, докато слизаше от задната седалка на джип с шофьор точно преди да се качи на частен самолет за Лос Анджелис.

От публикации в Instagram стана ясно, че в момента тя е на почивка на Хаваите с дългогодишния си мениджър Кейд Хъдсън.

View post on Instagram
 

Интересното е, че само няколко дни след като избяга от Лос Анджелис, Сам също захвърли сватбения си пръстен по време на обиколка по задачи близо до дома им в Тузънд Оукс в четвъртък, 30 март.

Качвайки се на самолета, Бритни носеше широка карирана риза с копчета. Надолу беше облечена с ленени къси панталони и кафяви сандали Birkenstock.

В едната си ръка изпълнителката държеше очарователно плюшено мече, а в другата - оранжева кожена дизайнерска чанта.

Дългата ѝ руса коса беше разрошена, а на очите си беше поставила слънчеви очила, докато я ескортираха към частния самолет.

Бритни внимателно се изкачи по стълбите на самолета, преди да влезе.

Изглеждаше твърдо решена да се махне от Лос Анджелис, най-вероятно вследствие на проблемите с мъжа си Сам.

View post on Instagram
 

Връзката на двойката напоследък е подложена на съмнение, а по-рано този месец Бритни учуди всички с публикация, в която си спомни за хубавите времена преди третия си брак.

Във видеото, което показва нея и Сам по време на пътуване до Мексико, попзвездата разсъждава за това, че са били "толкова щастливи" по време на пътуването, предприето преди пищния им годеж. "Връщане назад към Мексико... преди да се омъжа... толкова щастлива и глупава тук!!!“

Надписът не остана незабелязан от феновете, които коментираха: „Значи сега тя не е щастлива?“

Да си припомним, че певицата направи луксозна и разточителна сватба през юни 2022 г., състояла се в дома на суперзвездата в Тузънд Оукс.

На него присъстваха множество звезди като Парис Хилтън, Мадона, Селена Гомес и Дрю Баримор.

На сватбата отчужденото семейство на Бритни - включително противоречивите ѝ родители Джейми Спиърс и Лин Спиърс не бяха поканени.

Церемонията се състоя 15 години след неуспешния ѝ втори брак с бившия беквокалист Кевин Федърлайн, който приключи през 2007 г.

Бившата двойка има общи синове Джейдън, на 16 г., и Шон Престън, на 17 г., а през последните години Бритни преживява обтегнати отношения с двете си деца.

Миналата седмица Сам похвали Бритни, като говори за актьорските ѝ способности.
Той направи това по време на импровизирано интервю за TMZ в четвъртък, 23 март, когато се беше върнал за кратко в Лос Анджелис за снимките на своя свръхсекретен режисьорски дебют.

Видеооператорът попита Сам дали би искал да се снима със съпругата си в предстояща "романтична комедия".

„Смятам, че тя е страхотна актриса - каза Сам. Надявам се, че един ден за нея това ще бъде сбъдната мечта".

View post on Instagram
 


Той също така намекна, че може би сам ще напише перфектния сценарий за него и Бритни.

През последните месеци феновете изразиха загрижеността си за психичното здраве на Бритни, след като се твърдеше, че тя е преживяла "маниакален срив", докато е вечеряла в популярен ресторант в Уудланд Хилс заедно със Сам.

TMZ твърди, че хитовата изпълнителка, която страда от биполярно разстройство, се е разпалила, след като видяла хората да я снимат с мобилните си телефони.

Според съобщенията, Сам излязъл от ресторанта, след като Бритни уж започнала да крещи на хората и да говори с недомлъвки, докато криела лицето си зад менюто.

Скоро след това се твърдеше, че семейството и приятелите ѝ са организирали интервенция поради опасенията си, че певицата "може да умре" на фона на предполагаемите ѝ проблеми с психичното здраве.

Но Бритни бързо използва профила си в Инстаграм, за да заклейми съобщенията като неверни и дори заплаши да се оттегли от социалните мрежи, защото има чувството, че има много хора, които не ѝ желаят доброто.



Четете още: Не издържа и се оплака на феновете: Райна започна ново начинание (снимки)