Автор
Ева Григорова

Надникнете зад кулисите на коронацията и в дома на Уил и Кейт (видео)

Дворецът Кенсингтън пусна впечатляващо видео зад кулисите на коронацията на крал Чарлз III, в която принцът и принцесата на Уелс имаха важна роля.

Уилям и Кейт бяха на челно място в заглавия на пресата по света, а техните деца принц Джордж, на девет, принцеса Шарлот, на осем и принц Луи, на пет, впечатлиха милионите зрители, които гледаха историческото събитие.

Видеоклип, публикуван в официалния YouTube канал на семейство Уелс, дава реален поглед върху семейния им живот по време на напрегнатия уикенд на коронацията.

Клипът показва как Уилям и Кейт се срещат с тълпи от кралски фенове в пред Бъкингамския дворец вечерта преди коронацията.

След това зрителите могат да видят как двамата се приготвят за историческата коронация в двореца Кенсингтън заедно с Шарлот и Луи.

Кралската двойка е облечена със зашеметяващите мантии от кралския викториански орден, а Кейт подбра бялата рокля на Alexander McQueen.

След това семейството напуска двореца, за да отпътува до Уестминстърското абатство в златна карета, заедно с хиляди служители на въоръжените сили и членове на домакинството на Бъкингамския дворец.



След това Уилям, Кейт и децата им са забелязани да стоят на балкона на Бъкингамския дворец заедно с други членове на кралското семейство след церемонията по коронясването.

На следващия ден семейството участва в доброволческото събитие Big Help Out, което се проведе в цяла Англия. Видеото завършва с кадри, заснети на концерта по случай коронацията в замъка Уиндзор, в който участваха Кейти Пери, Лайънъл Ричи и Take That, преди Уилям да произнесе реч в чест на краля.